reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

EC8E68B5-686D-4916-8A2A-497DEA1F88D5.jpeg
FC9017CE-76AC-4AC3-98F9-5097FE2BF73D.jpeg

Mam już wyniki. Progesteron chyba powinien wyższy być gdyby coś miało z tego być :( jako naczelna masochistka zrobiłam sobie tez dziś betę (23dc/8-9dpo) i ofc 0,1 😞

reklama
Dziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie 😜 Nie wiem już co robić 😐

Testować możesz. Realnie może coś wyjść i 8 dpo. Natomiast nawet jak nic nie wyjdzie 9 dpo to nie jest powiedziane, że 12 dpo też tak będzie [emoji41]
Ja tam bym się bawiła
Dziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie [emoji12] Nie wiem już co robić [emoji52]

No chodzi mi tylko o realne szanse, że cokolwiek wyjdzie (w sumie co ja się przejmuję, jak mam zapas sikaczy 😂). Jak mi wyjdzie negatyw to lecę po bandzie i włączam tryb imprezowy, a jeśli jednak później wyjdzie pozytyw, to przecież nie jestem prorokiem i w brodę sobie pluć nie będę, bo w tym dniu w ciąży nie byłam 😜

No chodzi mi tylko o realne szanse, że cokolwiek wyjdzie (w sumie co ja się przejmuję, jak mam zapas sikaczy 😂). Jak mi wyjdzie negatyw to lecę po bandzie i włączam tryb imprezowy, a jeśli jednak później wyjdzie pozytyw, to przecież nie jestem prorokiem i w brodę sobie pluć nie będę, bo w tym dniu w ciąży nie byłam 😜
Kochana testować to mozesz nawet i dzisiaj jeśli masz ochotę 😁😁

Hej, u mnie po 39 dniach w końcu dziś przyszła @. Szczerze to nie mogłam się doczekać pomimo, że u mnie okres oznacza tydzień wyjęty z życia, nudności, wymioty, biegunka, ogromne bóle brzucha...
U mnie też dzisiaj się rozkreciła @ 😁 współczuję dolegliwości 🥺😳. Ja od tego cyklu biorę Castagnus ponoć przy dłuższym stosowaniu zmniejsza dolegliwości miesiączkowe, jakie macie opinie o tych tabletkach ziołowych kiedyś chyba któraś z was o tym pisała a ja niestety mam pamięć dobra ale krótka 🤦‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie 😜 Nie wiem już co robić 😐
Możesz zatestowac na wszelki wypadek, ale też nic się nie stanie jak raz na jakiś czas normalnie sobie zaimprezujemy 🙂 nie możemy całego życia podporządkowywać pod starania bo a nóż widelec... 🙂

reklama
Możesz zatestowac na wszelki wypadek, ale też nic się nie stanie jak raz na jakiś czas normalnie sobie zaimprezujemy 🙂 nie możemy całego życia podporządkowywać pod starania bo a nóż widelec... 🙂
nie no rezygnować z niczego nie mam zamiaru, ale zaplanowałam sobie testowanie na 10dpo, ale zdałam sobie sprawę, że chyba wolę nie robić tego na kacu 😂

Do góry