reklama
pluto_nova
Moderator
Dziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie Nie wiem już co robić
Z
zaz208622
Gość
Testować możesz. Realnie może coś wyjść i 8 dpo. Natomiast nawet jak nic nie wyjdzie 9 dpo to nie jest powiedziane, że 12 dpo też tak będzie [emoji41]
Ja tam bym się bawiła
Ja tam bym się bawiła
Dziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie [emoji12] Nie wiem już co robić [emoji52]
93kora
Fanka BB :)
ja miałam właśnie 9dpo kreskę wyraźnąDziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie Nie wiem już co robić
pluto_nova
Moderator
No chodzi mi tylko o realne szanse, że cokolwiek wyjdzie (w sumie co ja się przejmuję, jak mam zapas sikaczy ). Jak mi wyjdzie negatyw to lecę po bandzie i włączam tryb imprezowy, a jeśli jednak później wyjdzie pozytyw, to przecież nie jestem prorokiem i w brodę sobie pluć nie będę, bo w tym dniu w ciąży nie byłam
Bibi89
Fanka BB :)
Kochana testować to mozesz nawet i dzisiaj jeśli masz ochotęNo chodzi mi tylko o realne szanse, że cokolwiek wyjdzie (w sumie co ja się przejmuję, jak mam zapas sikaczy ). Jak mi wyjdzie negatyw to lecę po bandzie i włączam tryb imprezowy, a jeśli jednak później wyjdzie pozytyw, to przecież nie jestem prorokiem i w brodę sobie pluć nie będę, bo w tym dniu w ciąży nie byłam
U mnie też dzisiaj się rozkreciła @ współczuję dolegliwości . Ja od tego cyklu biorę Castagnus ponoć przy dłuższym stosowaniu zmniejsza dolegliwości miesiączkowe, jakie macie opinie o tych tabletkach ziołowych kiedyś chyba któraś z was o tym pisała a ja niestety mam pamięć dobra ale krótkaHej, u mnie po 39 dniach w końcu dziś przyszła @. Szczerze to nie mogłam się doczekać pomimo, że u mnie okres oznacza tydzień wyjęty z życia, nudności, wymioty, biegunka, ogromne bóle brzucha...
C
Chemik97
Gość
Ja miałam proga około 10 i była owulacja potwierdzona przez ginekologZobacz załącznik 1363175Zobacz załącznik 1363176
Mam już wyniki. Progesteron chyba powinien wyższy być gdyby coś miało z tego być jako naczelna masochistka zrobiłam sobie tez dziś betę (23dc/8-9dpo) i ofc 0,1
B
B206
Gość
Możesz zatestowac na wszelki wypadek, ale też nic się nie stanie jak raz na jakiś czas normalnie sobie zaimprezujemy nie możemy całego życia podporządkowywać pod starania bo a nóż widelec...Dziewczyny pomóżcie! Czy jest sens testowanie 9dpo? Chciałam testować 10dpo (czyli 6.02), ale właśnie sobie przypomniałam, że 5.02 wieczorem (tj. 9dpo) mamy imprezę 60-tkę teścia i będzie pewnie ostre picie Nie wiem już co robić
reklama
pluto_nova
Moderator
nie no rezygnować z niczego nie mam zamiaru, ale zaplanowałam sobie testowanie na 10dpo, ale zdałam sobie sprawę, że chyba wolę nie robić tego na kacuMożesz zatestowac na wszelki wypadek, ale też nic się nie stanie jak raz na jakiś czas normalnie sobie zaimprezujemy nie możemy całego życia podporządkowywać pod starania bo a nóż widelec...
Podziel się: