reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej, kiedy robiłybyście progesteron? Owu miałabyć 18 ale 17go na monitoringu doktor powiedział, że jeszcze za za mały pęcherzyk i że owulacja będzie za jakieś 3-4 dni czyli 20-21 stycznia. Od 17dc jestem na duphastonie.

Ja bym robiła w piątek. A jaki miałaś pęcherzyk tego 17go?

reklama
Cześć Dziewczyny
Nie pisalam te kilka dni, bo wczoraj dopiero powrot z gor. I w ogóle humor do d....
Zrobilam test facelle z rossmana i byl negat.
Dziś czuje na wieczor bol w dole brzucha, takze jutro na bank @ bo u mnie to klasyczny objaw dzien przed.
Podczytuje Was na bieżąco, wyciągam sobie różne informajce na temat badań, supli.
Ciężko generalnie jakoś.

Ps. Gratuluje kolejnym zakreskowanym 😗

Cześć Dziewczyny
Nie pisalam te kilka dni, bo wczoraj dopiero powrot z gor. I w ogóle humor do d....
Zrobilam test facelle z rossmana i byl negat.
Dziś czuje na wieczor bol w dole brzucha, takze jutro na bank @ bo u mnie to klasyczny objaw dzien przed.
Podczytuje Was na bieżąco, wyciągam sobie różne informajce na temat badań, supli.
Ciężko generalnie jakoś.

Ps. Gratuluje kolejnym zakreskowanym 😗
Nie dziwie się, ze Ci ciężko, los z Ciebie zakpił robiąc Ci taką złudną nadzieję :( pewnie trochę wody będzie musiało upłynąć zanim tę sytuację przetrawisz, ale obiecuję, ze ten czas nadejdzie! ❤️ Jeszcze będzie pięknie ;) ściskam

Nie schudłam, ani nie przytyłam, jestem bardzo szczupła i zawsze taka byłam, nigdy nie miałam wahań wagi. nie wiem czy wpływ na to mogło mieć to, że dwa pierwsze badania nie były robione na czczo, a to trzecie już tak ? Bo z tego co wiem, to dzień cyklu chyba nie ma znaczenia? Pierwsze wysokie TSH wyszło mi w trzeci dzień cyklu, reszta była robiona po miesiączce.
Tak podpowiada wujek Google. Udaj się do lekarza bo poziom hormonów jest bardzo ważny przy staraniach.

Załączniki

• Screenshot_2022-01-26-21-48-03-551_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-26-21-48-03-551_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    269 KB · Wyświetleń: 51
  • Screenshot_2022-01-26-21-42-55-001_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-26-21-42-55-001_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    291,9 KB · Wyświetleń: 55
  • Screenshot_2022-01-26-21-42-03-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-01-26-21-42-03-587_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    258,7 KB · Wyświetleń: 54
podobno warto z pełnym pęcherzem, bo on prostuje szyjkę. Dlatego też do inseminacji tak musi być.
Ja mam bardzo silne tyłozgięcie i najbardziej upierdliwe było ono jak biegałam codziennie na monitoringi do różnych lekarzy i codziennie słyszałam "ojej, ma Pani macicę w tyłozgięciu!". Już zaczęłam odpowiadać, że wczoraj też miałam :D
Ja też mam tyłozgięcie 🤭👊

reklama
Do góry