reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja pamiętam, jak się popłakałam w PMS, bo ćwiczyłam i miałam włosy spięte w kucyk i mnie wkurzało jak mi się o głowę obijał...
Wygrałaś 😂😂 sikam.

Przypomniało mi się, jak z wkurvvienia się rozpłakałam w aucie, bo zobaczyłam ze mąż (Boże on jest biedny, zawsze obiektem moich hormonów) ma dziurę w rekawie swetra. Był w takim szoku, ze zatrzymał samochód na pierwszym parkingu żebyś zrozumiec o co mi chodzi. Już nie wiem co wtedy brałam.

Masakra, bardzo Ci współczuje, ja przy tych wszystkich trudnościach jedyne czym mogę się „pochwalić” to naprawdę regularne i krótkie około 28-dniowe cykle. Chyba bym po ścianach chodziła jakbym miała 40 dni cyklu [emoji85][emoji85][emoji85]

Operacji nie miałam ale zabieg usuwania wyrostka może się nada? [emoji28] moja gin pracuje tez w iczmp wiec może uda mi się ją ugadać na NFZ, hsg mi tak zrobiła.

Jak najbardziej. Ja po wyrostku miałam zrosty, uwolnili je na laparo.

Ja pamiętam, jak się popłakałam w PMS, bo ćwiczyłam i miałam włosy spięte w kucyk i mnie wkurzało jak mi się o głowę obijał...
Haha, ja kiedyś na anty tez wyłam bo kwiatki tak pięknie zakwitły na wiosnę 😂 stary kazał mi wtedy odstawić bo ponoć byłam nie do zniesienia 😂 to było sto lat temu, od tamtej pory już nie biorę tabsow 😛
Jak najbardziej. Ja po wyrostku miałam zrosty, uwolnili je na laparo.
Właśnie się umówiłam na przyszłą środę więc zagadam :) dziękuje za pomoc

Dzisiaj przybędzie do mnie zapas testów 😂stary mówi 10 dni wychodzenia z łazienki z wku…em
Ja jestem już uzbrojona na testowanie ciążowymi w przyszłym tygodniu. Z wielkiej paki owulaków zostało mi kilka sztuk i bardzo bym chciała, żeby nie było potrzeby już ich dokupywać. W tym cyklu mam poczucie, że zrobiliśmy co mogliśmy, najlepiej jak mogliśmy, więc czekam i trochę się ekscytuję. Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest🙃

Ja jestem już uzbrojona na testowanie ciążowymi w przyszłym tygodniu. Z wielkiej paki owulaków zostało mi kilka sztuk i bardzo bym chciała, żeby nie było potrzeby już ich dokupywać. W tym cyklu mam poczucie, że zrobiliśmy co mogliśmy, najlepiej jak mogliśmy, więc czekam i trochę się ekscytuję. Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest🙃
Za każdym razem jak zamawiam wielopak testów mam taką nadzieję, że nie zużyję wszystkich... no cóż xD

reklama
Kurde a ja z tych co nie ma żadnego PMS 🤷🏻‍♀️ totalnie nic poza wysypem na twarzy 😩 a szkoda bo posmialabym się z siebie mając taka huśtawkę nastrojów 😂

Do góry