reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A propos wsparcia to ja dzisiaj potrzebuję (i nieustająco czuję się tu przyjęta, chociaż moja historia jest totalnie inna niż inne). Otóż chciałam złożyć reklamację na progesteron. Mam po nim wszystkie beznadziejne skutki uboczne, od fizycznych po psychiczne, a dzisiaj to już kryzys totalny. Także poproszę o ojojanie mnie, bo naprawdę słabo…
Jakiego proga bierzesz? Myślę, ze to tylko chwilowe, zaraz się organizm przyzwyczai i już będzie tylko lepiej. Ja co prawda tylko raz miałam skutki uboczne po mecie wiec ciężko jest mi napisać, ze wiem co czujesz, ale jakby się ten stan utrzymywał to może spróbuj poprosić o inna formę, ja biorę progesterone besins i jest naprawdę spoko. A póki co to wyj ile fabryka dała jesli tylko czujesz taką potrzebę, hormony to przebiegła bitch. Tulę Cię mocno i jestem pewna, ze za chwilkę się wszystko unormuje 💚

Hej kochane, jestem tu nowa. I mam dylemat. Też staramy się o dzidziusia:) kochaliśmy się z mężem w dni płodne i podczas owulacji. Od tej pory bardzo bolą mnie piersi, plecy, czasem brzuch. I to mnie dziwi, bo po owulacji bol piersi mijał i pojawiał się dopiero 3-4 dni przed @. Obecnie jestem 6 dni przed @. Czy to może oznaczać ciąże? :)
Polecam Ci wątek https://www.babyboom.pl/forum/temat/czy-to-ciaza-objawy-bardzo-wczesnej-ciazy.86980/page-4

A propos wsparcia to ja dzisiaj potrzebuję (i nieustająco czuję się tu przyjęta, chociaż moja historia jest totalnie inna niż inne). Otóż chciałam złożyć reklamację na progesteron. Mam po nim wszystkie beznadziejne skutki uboczne, od fizycznych po psychiczne, a dzisiaj to już kryzys totalny. Także poproszę o ojojanie mnie, bo naprawdę słabo…
Ja się źle czuje po duphastonie dlatego zwlekam z tym żeby go brać. Domyślam się co czujesz 😔.

A tak na marginesie mogę z wami jeszcze trochę pobyć? Czekam do jutra na wyniki bety i proga, a po moich złych doświadczeń nie chce jeszcze iść na wątek mamusiowy.

Aha nawet jeszcze chyba nie powstał na październik 2022 albo ja nie potrafię znaleźć 🤷

Ja po 2 cyklach z progesteronem stwierdzam że już nie dam się w to dziadostwo wkopać. Czułam się okropnie. W tym cyklu odkładam i zbadam 7pdo, jeśli będzie ok to już nie wracam do proga 🤮

reklama
(Żebyście miały jasność rozchwiania. Popłakałam się czytając tę sprzeczkę powyżej.)
Ja od proga (jego obwiniam) popłakałam się bo mąż źle schował ubranie do szuflady i wystawało. A wczoraj, bo nie chciał dać szczeniakowi jedzenia, bo był zajęty pracą (ja stałam w kuchni obok jedzenia).

Wysyłam zrozumienie 😂❤️

Do góry