reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Widze ze na forum nie mozna powiedziec swojego zdania. Ciesze sie jednak ze waskie grono staraczek znalazlo wsparcie. Zycze wszystkim 2 kresek na tescie.
Dziewczyny przestańcie już. Po prostu źle zaczęłaś i źle zostało to odebrane. Ja też się nie staram długo i uwierz mi nie poczułam się tu źle odebrana. Jak wchodzi tu nowa dziewczyna bądź taka która nic nie pisze a nagle wstawia zdjęcie testu to dla niektórych jest to jak policzek w twarz.

reklama
A propos wsparcia to ja dzisiaj potrzebuję (i nieustająco czuję się tu przyjęta, chociaż moja historia jest totalnie inna niż inne). Otóż chciałam złożyć reklamację na progesteron. Mam po nim wszystkie beznadziejne skutki uboczne, od fizycznych po psychiczne, a dzisiaj to już kryzys totalny. Także poproszę o ojojanie mnie, bo naprawdę słabo…

A propos wsparcia to ja dzisiaj potrzebuję (i nieustająco czuję się tu przyjęta, chociaż moja historia jest totalnie inna niż inne). Otóż chciałam złożyć reklamację na progesteron. Mam po nim wszystkie beznadziejne skutki uboczne, od fizycznych po psychiczne, a dzisiaj to już kryzys totalny. Także poproszę o ojojanie mnie, bo naprawdę słabo…
Ale powiem Ci że ja też mam teraz duże dawki na te torbiel i jestem rozchwiana jak jakaś nawiedzona mogę płakać za chwilę śmiać się a po chwili nawrzeszczeć na męża że za głośno oddycha 😂 więc dobrze Cię rozumiem pod tym względem ☺️ co do fizycznych współczuję...

Ja biorąc duphaston przy torbieli miałam więcej objawów ciąży niż w zdrowej ciąży z córką. 🤦
Także ja biorąc duphaston miałam tak samo jak ty teraz, także wiem co czujesz 😚

reklama
Ok, dzięki za odpowiedz. Teraz go muszę umiejętnie podejść :)

A czy któraś z Was korzystała z ziół ojca sroki 3?

U mnie poki co tylko wiesiołek i fembion 0 + acard, ale myśle co by tu jeszcze mogło pomoc 😉
właśnie ja tez Zakupiłam te zioła czekam na okres i będę próbowała tej mieszanki. Mam nadzieje ze do zakonu nie wstąpię po tym ich piciu 🤭

Do góry