ponad 2 lataz tego co mi mówił lekarz to właśnie przez histeroskopie, bo często to niewidoczne gołym okiem.
a mogę zapytać jak długo się staracie? :c
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Dodaje wiesiołka na listę zakupów na kolejny cykl w takim razieJa też ten cykl z wiesiołkiem i powiem ci że jak brałam to miałam mega wielką ochotę na sex testuję za tydzień więc zobaczymy czy wiesiołek zdziałał cuda
Blondi_87
Dzięki już sobie zamówiłamjak będę w domu to wrzucę, ale wpisz sobie resweratrol swanson 250 i Ci wyskoczy w wyszukiwarce
Z
zaz208622
Gość
Przy okazji w trakcie histeroskopii wypełniają jamę macicy solą fizjologiczną co pozwalam ocenić czy nie jest jednorożna lub czy nie ma przegród [emoji16]
Lea2022
Moderator
Hej Dziewczyny, u mnie istne szaleństwo
Gdyby któraś się zastanawiała czy pecherzyki rosną liniowo -otóż nie muszą. W niedzielę dominujący miał 15,4x14,2x13,7. A po 25h w poneidzialek 19,8x18,7x16,5. Także szybka akcja - ovitrelle, bilety lotnicze, ogarnięcie domu i pracy i tak oto dziś od 15:20 jestem po inseminacji. Pani Położna z troską pytała czy w Polsce można zrobić usg i spokojnie prowadzić ciążę, bo słyszała straszne rzeczy.
To niesamowite, ze godzinę lotu od Polski traktują nas jak ludzi. Tak normalnie. A u nas jest jak jest.
W każdym razie trzymajcie kciuki proszę
Pozdrowienia z Kopenhagi!
@lady_in_blue jak Twój monitoring dziś?
@olka11135 gdyby przyjaciele chcięli ogarniać ślub humanistyczny/zagraniczny to chętnie pomogę gdyby była potrzeba
Gdyby któraś się zastanawiała czy pecherzyki rosną liniowo -otóż nie muszą. W niedzielę dominujący miał 15,4x14,2x13,7. A po 25h w poneidzialek 19,8x18,7x16,5. Także szybka akcja - ovitrelle, bilety lotnicze, ogarnięcie domu i pracy i tak oto dziś od 15:20 jestem po inseminacji. Pani Położna z troską pytała czy w Polsce można zrobić usg i spokojnie prowadzić ciążę, bo słyszała straszne rzeczy.
To niesamowite, ze godzinę lotu od Polski traktują nas jak ludzi. Tak normalnie. A u nas jest jak jest.
W każdym razie trzymajcie kciuki proszę
Pozdrowienia z Kopenhagi!
@lady_in_blue jak Twój monitoring dziś?
@olka11135 gdyby przyjaciele chcięli ogarniać ślub humanistyczny/zagraniczny to chętnie pomogę gdyby była potrzeba
Pszczolka38
Super kreska GratulacjeDziewczyny, dołączam do tych nie wierzących Nie wytrzymałam z testowaniem do jutra, zwłaszcza że wczoraj wieczorem dziwnie się czułam. Test 15dni po zastrzyku z Pregnylu, po stymulacji Clo. Dziwne uczucie szczęścia pomieszanego że strachem bo równo rok temu w połowie stycznia miałam zabieg po poronieniu zatrzymanym.
Z
zaz208622
Gość
Tak ja, z kilku
Dziewczyny, korzysta któraś z Was z diety Akademii Płodności? Mam pytanie
hachette
A mogłabyś mi napisać jakie składniki tam się glownie przewijają? Czego, Twoim zdaniem, jest najwiecej?Tak ja, z kilku
reklama
Podziel się: