reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Jak Ty się w ogóle czujesz?
Dzis juz dobrze, dziękuję ze pytasz, wiem że nic teraz nie zależy ode mnie wiec tak sobie czekam w zawieszeniu 🤷🏽‍♀️ jutro badam betę I proga jeszcze raz i mam nadzieję że dowiem się na czym stoję 🤞 plamienie ustało ale to zapewne zasługa tego jednego proga wczoraj, mam nadzieję że do jutra wyparuje i pokaże mi się prawdziwy poziom progesteronu 🤞

Dzis juz dobrze, dziękuję ze pytasz, wiem że nic teraz nie zależy ode mnie wiec tak sobie czekam w zawieszeniu 🤷🏽‍♀️ jutro badam betę I proga jeszcze raz i mam nadzieję że dowiem się na czym stoję 🤞 plamienie ustało ale to zapewne zasługa tego jednego proga wczoraj, mam nadzieję że do jutra wyparuje i pokaże mi się prawdziwy poziom progesteronu 🤞
dobrze, trzymam kciuki, żeby wszystko się potoczyło tak jak sobie życzysz <3

Mocno trzymam kciuki, informuj nas tu na bieżąco ❤️

Ja tam wciąż jestem team #szczesliwezakonczenie w końcu miałyśmy być razem w ciąży więc Ty mi przetrzesz szlaki [emoji16] cały czas trzymam kciuki [emoji3059]
Dzis juz dobrze, dziękuję ze pytasz, wiem że nic teraz nie zależy ode mnie wiec tak sobie czekam w zawieszeniu [emoji2374] jutro badam betę I proga jeszcze raz i mam nadzieję że dowiem się na czym stoję [emoji1696] plamienie ustało ale to zapewne zasługa tego jednego proga wczoraj, mam nadzieję że do jutra wyparuje i pokaże mi się prawdziwy poziom progesteronu [emoji1696]

Cześć Dziewczyny, chciałabym przyłączyć się do grupy bo potrzebuję chyba miejsca, gdzie będę czuła się zrozumiana i wspierana, mam już 38 lat, starania od czerwca zeszłego roku, zaszłam za pierwszym podejściem, w sierpniu poronienie. Od tamtej pory tylko białe testy, tak jak i wczoraj... Dziś przyszła@. Śledziłam Was trochę z ukrycia i jesteście kopalnią wiedzy i pozytywnej energii. Mam nadzieję, że się polubimy 😘

Obyś nie została tu na długo [emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Badaliscie coś po poronieniu? Przykro mi bardzo, że Cię to spotkało [emoji3064][emoji174]
Na jakim teraz jesteście etapie?
Cześć Dziewczyny, chciałabym przyłączyć się do grupy bo potrzebuję chyba miejsca, gdzie będę czuła się zrozumiana i wspierana, mam już 38 lat, starania od czerwca zeszłego roku, zaszłam za pierwszym podejściem, w sierpniu poronienie. Od tamtej pory tylko białe testy, tak jak i wczoraj... Dziś przyszła@. Śledziłam Was trochę z ukrycia i jesteście kopalnią wiedzy i pozytywnej energii. Mam nadzieję, że się polubimy [emoji8]

Obyś nie została tu na długo [emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Badaliscie coś po poronieniu? Przykro mi bardzo, że Cię to spotkało [emoji3064][emoji174]
Na jakim teraz jesteście etapie?
Nic nie badaliśmy, dziś dopiero do mnie dociera, że coś musi być nie tak skoro tyle cykli i nadal brak bobasa. Póki co obmyślam strategię

reklama
Cykle mam regularne, wg objawów i apki flo owulacje też są, uczę się badać szyjkę i od jutra startuję z pomiarem temp. No i zmieniam lekarza. To tyle na gorąco
Hej! Mam nadzieję, że nie zagrzejesz tu miejsca na długo :D
Chciałam tylko powiedzieć, ze to, ze według objawów i apki owulacja jest to tak naprawdę nic nie znaczy :(
Polecam Ci raz czy dwa wybrać się na monitorign lub nawet na zwykłe usg w czasie, kiedy myślisz, ze jesteś po owu i gin Ci powie, czy faktycznie owulka była.
Możesz tez zrobić proga 7 dni po domniemanej owulce i on też z dużym prawdopodobieństwem powie, czy owulka się odbyła.

Edit: A i ze swojej strony od razu polecam przebadać nasienie partnera.

Dobra, nie chcę Cię zarzucić natłokiem info :D

Do góry