reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jak Ty się w ogóle czujesz?
Dzis juz dobrze, dziękuję ze pytasz, wiem że nic teraz nie zależy ode mnie wiec tak sobie czekam w zawieszeniu 🤷🏽‍♀️ jutro badam betę I proga jeszcze raz i mam nadzieję że dowiem się na czym stoję 🤞 plamienie ustało ale to zapewne zasługa tego jednego proga wczoraj, mam nadzieję że do jutra wyparuje i pokaże mi się prawdziwy poziom progesteronu 🤞

Dzis juz dobrze, dziękuję ze pytasz, wiem że nic teraz nie zależy ode mnie wiec tak sobie czekam w zawieszeniu 🤷🏽‍♀️ jutro badam betę I proga jeszcze raz i mam nadzieję że dowiem się na czym stoję 🤞 plamienie ustało ale to zapewne zasługa tego jednego proga wczoraj, mam nadzieję że do jutra wyparuje i pokaże mi się prawdziwy poziom progesteronu 🤞
dobrze, trzymam kciuki, żeby wszystko się potoczyło tak jak sobie życzysz <3

Mocno trzymam kciuki, informuj nas tu na bieżąco ❤️

Ja tam wciąż jestem team #szczesliwezakonczenie w końcu miałyśmy być razem w ciąży więc Ty mi przetrzesz szlaki [emoji16] cały czas trzymam kciuki [emoji3059]
Dzis juz dobrze, dziękuję ze pytasz, wiem że nic teraz nie zależy ode mnie wiec tak sobie czekam w zawieszeniu [emoji2374] jutro badam betę I proga jeszcze raz i mam nadzieję że dowiem się na czym stoję [emoji1696] plamienie ustało ale to zapewne zasługa tego jednego proga wczoraj, mam nadzieję że do jutra wyparuje i pokaże mi się prawdziwy poziom progesteronu [emoji1696]

Cześć Dziewczyny, chciałabym przyłączyć się do grupy bo potrzebuję chyba miejsca, gdzie będę czuła się zrozumiana i wspierana, mam już 38 lat, starania od czerwca zeszłego roku, zaszłam za pierwszym podejściem, w sierpniu poronienie. Od tamtej pory tylko białe testy, tak jak i wczoraj... Dziś przyszła@. Śledziłam Was trochę z ukrycia i jesteście kopalnią wiedzy i pozytywnej energii. Mam nadzieję, że się polubimy 😘

Obyś nie została tu na długo [emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Badaliscie coś po poronieniu? Przykro mi bardzo, że Cię to spotkało [emoji3064][emoji174]
Na jakim teraz jesteście etapie?
Cześć Dziewczyny, chciałabym przyłączyć się do grupy bo potrzebuję chyba miejsca, gdzie będę czuła się zrozumiana i wspierana, mam już 38 lat, starania od czerwca zeszłego roku, zaszłam za pierwszym podejściem, w sierpniu poronienie. Od tamtej pory tylko białe testy, tak jak i wczoraj... Dziś przyszła@. Śledziłam Was trochę z ukrycia i jesteście kopalnią wiedzy i pozytywnej energii. Mam nadzieję, że się polubimy [emoji8]

Obyś nie została tu na długo [emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Badaliscie coś po poronieniu? Przykro mi bardzo, że Cię to spotkało [emoji3064][emoji174]
Na jakim teraz jesteście etapie?
Nic nie badaliśmy, dziś dopiero do mnie dociera, że coś musi być nie tak skoro tyle cykli i nadal brak bobasa. Póki co obmyślam strategię

reklama
Cykle mam regularne, wg objawów i apki flo owulacje też są, uczę się badać szyjkę i od jutra startuję z pomiarem temp. No i zmieniam lekarza. To tyle na gorąco
Hej! Mam nadzieję, że nie zagrzejesz tu miejsca na długo :D
Chciałam tylko powiedzieć, ze to, ze według objawów i apki owulacja jest to tak naprawdę nic nie znaczy :(
Polecam Ci raz czy dwa wybrać się na monitorign lub nawet na zwykłe usg w czasie, kiedy myślisz, ze jesteś po owu i gin Ci powie, czy faktycznie owulka była.
Możesz tez zrobić proga 7 dni po domniemanej owulce i on też z dużym prawdopodobieństwem powie, czy owulka się odbyła.

Edit: A i ze swojej strony od razu polecam przebadać nasienie partnera.

Dobra, nie chcę Cię zarzucić natłokiem info :D

Do góry