reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Jeden rabin powie tak, drugi nie :D
Tak serio no to może oznaczać wszystko.
A na ciążę oczywiście możesz mieć nadzieję. To że akurat organizm inaczej się zachował nic nie znaczy - to nie robot :)
Trzymam kciuki i dawaj znać!
Myślałam, że może są jakieś typowe objawy po stosowaniu lametty. No ale chyba pozostaje mi czekać 🥶

reklama
Odkąd biorę aromka (ten sam składnik co lametta) cycki bolą mnie tylko w trakcie okresu. W drugiej fazie zero
Hej dziewczyny! Udzielałam się czasem w staraczkach 2020, potem 2021 i nadal tu wracam.
W tym cyklu 1. raz miałam stymulację lamettą.

We wcześniejszych cyklach około 1 tygodnia przed okresem miałam silne bóle piersi, ustępowały 2 dni przed okresem i już wiedziałam, że nic z tego.

Dziś jest 25 dzień cyklu i tym razem piersi w ogóle mnie nie bolały, są może troszkę obrzmiałe. Czy mogę mieć nadzieję na ciążę, czy to jednak lametta mogła namieszać w hormonach i stąd ten brak bólu?

Kurcze wiecie co 😅 u mnie temperatury niskie cały czas, ale zrobiłam z ciekawości test owulacyjny, i proszę jaki wynik 😅 wiem że to nie pozytyw, ale robiłam w zeszłym tygodniu i nie było nic, "biel vizira" jak to mawiacie🤣 może mi się owulka przesunęła 🤔

Załączniki

• 20220322_130507.jpg
    20220322_130507.jpg
    464,8 KB · Wyświetleń: 85
Generalnie to na testeo przez obydwa cykle miałam prawie cały czas taki pasek. Może z 3 dni był jaśniejszy. W tym samym czasie na innych było turbo blado.
A pik na nim wyglądał tak[emoji23]
Kurcze wiecie co [emoji28] u mnie temperatury niskie cały czas, ale zrobiłam z ciekawości test owulacyjny, i proszę jaki wynik [emoji28] wiem że to nie pozytyw, ale robiłam w zeszłym tygodniu i nie było nic, "biel vizira" jak to mawiacie[emoji1787] może mi się owulka przesunęła [emoji848]
IMG_20220303_145439.jpeg

reklama
Do góry