reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Póki co Odstawiłam jak dostanę okres to wrócę. Ale halucynacji nie mam[emoji23]
Ciężko wyczuć czy to dobrze czy źle :D brałaś od 1dc? Ja jestem teraz tuż przed owu (chyba) i nie wiem czy mi się wszystko nie pomiesza jakbym teraz zaczęła brać, chociaż czytałam, że niby nie ma różnicy

Brałam jakoś od 2 albo 3 dc bo tak wykupiłam. Przed owu chyba bym już darowała bo w ciąży i tak się odstawia
Ciężko wyczuć czy to dobrze czy źle :D brałaś od 1dc? Ja jestem teraz tuż przed owu (chyba) i nie wiem czy mi się wszystko nie pomiesza jakbym teraz zaczęła brać, chociaż czytałam, że niby nie ma różnicy

Brałam jakoś od 2 albo 3 dc bo tak wykupiłam. Przed owu chyba bym już darowała bo w ciąży i tak się odstawia
W tym cyklu na pewno nie zajdę w ciążę, tylko nie chce żeby przez bromergon mi się wszystko poprzesuwało :D mój wykres temperatur wygląda wystarczająco śmiesznie i bez tego 😆

reklama
Mówisz 😆 może też się pozytywnie zaskoczę. W "niepożądanych skutkach ubocznych" jest wspomniane o wzroście libido :>
Ja co prawda inny lek, ale też codziennie pół tabletki i nie zauważyłam niestety takiego skutku ubocznego :p I czułam się świetnie, poza wyschniętymi śluzówkami nosa co mnie irytowało.

Do góry