reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A w następnym cyklu też będzie stymulacja plus ovi?
Byłam pare dni temu w aptece, stała jakąś pani i też miala receptę na ovi. Akurat nie mieli go na stanie, a ona miała łzy w oczach, tak jej zależało... Pewnie zależało jej na czasie. Tak bardzo jej współczułam😟 potem inna pani kupowała testy owu i pomyślałam, że to jest jakaś plaga normalnie z tymi problemami z zachodzeniem w ciążę
To ja trawiłam w aptece na farmaceutkę, która też była po stymulacji :-) Powiedziała, że chętnie wszystko mi opowie co do stymulacji, bo sama urodziła drugą córkę parę miesięcy takim sposobem ;-)
Ale fakt, że w aptece nigdy Ovi nie ma. Za każdym razem zamawiałam i odbierałam następnego dnia...

Hej, no u mnie właśnie tak było - małe podkrwawiania poza miesiączką, ale najczęściej parę dni przed owu, naprawdę niewielkie. Lekarz mówił, że pewnie okołowulacyjne, ale robiąc USG stwierdził, że widzi jedno miejsce, w którym grubość endometrium wydaje się za duża jak na ten moment i że to może być polip. Sono HSG potwierdziło. Miałam histeroskopię i okazało się, że był jeszcze drugi, maleńki.
to przy sono hsg można jakoś polipy odkryć? Mam 11 marca

Załączniki

• 779851A5-D164-4AB2-B79A-F7F955FD4D8E.png
    779851A5-D164-4AB2-B79A-F7F955FD4D8E.png
    82,9 KB · Wyświetleń: 85
A ja dziewczyny oświadczam wszem i wobec, iż ze względu na to, że rodzenie w połowie grudnia to dla mnie średni scenariusz, to w następnym cyklu nie mierzę temperatury, nie robię testów owu i lecim na spontanie całkowitym 🤣 No i testuję dopiero po dacie @. Zobaczymy co z tego wyniknie 😁

A ja dziewczyny oświadczam wszem i wobec, iż ze względu na to, że rodzenie w połowie grudnia to dla mnie średni scenariusz, to w następnym cyklu nie mierzę temperatury, nie robię testów owu i lecim na spontanie całkowitym 🤣 No i testuję dopiero po dacie @. Zobaczymy co z tego wyniknie 😁
Ja też zdecydowalam, że testuję po terminie okresu. Załapię się jeszcze na ostatni dzień marca xD

A ja tam Ci życzę spontanicznego, tłuściutkiego, wigilijnego bobacha 😇😇😇🤞🏻

reklama
Do góry