reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie wydaje mi się żeby 26 była powodem,musi coś jeszcze być na rzeczy
Tarczyce mam ok. Zresztą prolaktyne robiłam 2 mies temu, zrobię jeszcze raz w nowym cyklu. Pcos niby nie mam, więc nie mam pojęcia co jeszcze może być. W każdym razie co na te braki owulacji? Clo? W czwartek idę jeszcze raz na potwierdzenie braku tej owulacji i jeśli się potwierdzi, to mam mieć leki stymulujące. Wiem, że niektóre z was biorą, ale czy to pomaga? 🙈

Też teraz zaszłam i to z prolaktyną 37. Ona hamuje owulację od pewnego poziomu, ale nie takiego :D
To faktycznie problem może być głębiej. Chyba jeszcze raz zbadam tarczycę. Kupiłam też cynk na wspomaganie owulki, pewnie nie pomoże, ale psychicznie może tak 😜

reklama
Tarczyce mam ok. Zresztą prolaktyne robiłam 2 mies temu, zrobię jeszcze raz w nowym cyklu. Pcos niby nie mam, więc nie mam pojęcia co jeszcze może być. W każdym razie co na te braki owulacji? Clo? W czwartek idę jeszcze raz na potwierdzenie braku tej owulacji i jeśli się potwierdzi, to mam mieć leki stymulujące. Wiem, że niektóre z was biorą, ale czy to pomaga? 🙈
Napewno sprawdziłabym prolaktynę i kortyzol, u mnie wystarczyło zbić prolaktynę bo kortyzol był w normie.. u Ciebie przez 2 dwa miesiące też się mogło wiele pozmieniać

Do góry