Karooola28
Fanka BB :)
ObyOby to był cionsz!
Tak sobie dzisiaj myślałam ze jak się w końcu uda to Wy się pierwsze dowiecie, jeszcze przed starym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ObyOby to był cionsz!
Ja to zależy jakie emocje będą mną targać, czy wybiegnę z piskiem z łazienki czy się ogarnę i powiem na spokojnieOby
Tak sobie dzisiaj myślałam ze jak się w końcu uda to Wy się pierwsze dowiecie, jeszcze przed starym
U mnie, jeśli stary będzie wtedy w pracy, to nspewno wy się pierwsze dowiecieJa to zależy jakie emocje będą mną targać, czy wybiegnę z piskiem z łazienki czy się ogarnę i powiem na spokojnie
Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Coś się zmieniło? Zaczełam brać i kompletnie nic mi nie jest
Tak po prostu z ciekawości pytam, nie to, ze uważam, ze coś ze mną nie tak
U mnie tylko lekki ból piersi, ale nie wiem czy spowodowany ciążą czy progesteronem. Brałam 3x1 i żadnych skutków ubocznych nie odczuwałam. Natomiast jak miałam potwierdzony ten mega wysoki poziom, to miałam właśnie ładną cerę Ale to też w ciąży...@Ladycarooo jestem śpiąca, trochę bolą mnie piersi, mam nieładną cerę czyli takie standardowe objawy wyższego poziomu progesteronu u mnie.
Przykro mi u mnie też biało, czyli okres na dniachMiałyście rację pink strumieniowy nie pozostawia złudzeń. Bielsze nie będzie
Oj te chłopy wiesz co, może wyjść ilość niby mniejsza, ale ja uważam, że jakichś diametralnych zmian nie powinno byc. Jak np ma 250 mln plemnikow to przez to, że mieliście 1 dzień abstytencji mniej nie sprawi, że bedzie mial nagle 50. Więc aż tak bym sie nie przejmowala.Powiedzcie mi, czy tylko ja tak mam. Ma chłop iść pod koniec lutego na badania nasienia. To się go pytam kiedy dokładnie, żeby nie zapomniał. A on mi mówi 26 lutego. Mówię, że coś się chyba pomylił, bo to jest sobota. On się upiera, że na pewno by się nie pomylił, ale jak mam marudzić to sprawdzi. Okazuje się, że idzie dzisiaj tym sposobem mamy niecałe 3 dni abstynencji (3 byłyby dzisiaj, ale dopiero wieczorem). Jaki parametr może wyjść pogorszony po za krótkim czasie xD? Obstawiałabym ilość.
Dzięki zobaczymy co tam wyjdzieOj te chłopy wiesz co, może wyjść ilość niby mniejsza, ale ja uważam, że jakichś diametralnych zmian nie powinno byc. Jak np ma 250 mln plemnikow to przez to, że mieliście 1 dzień abstytencji mniej nie sprawi, że bedzie mial nagle 50. Więc aż tak bym sie nie przejmowala.
Dawaj znaćDzięki zobaczymy co tam wyjdzie