reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Uważam to za świetną motywację dla naszych partnerów 😂
Chociaz ja owulacje teoretycznie powinnam mieć 10 dni temu, a wczoraj miałam taki sluz plodny ze nie wiem skąd on się wziął w 28 dc 😂😂😂😂
Może już coś tam się "zakluło" 😁😁 trzymam kciukasy!
My w tym tygodniu działamy ostro 😅😆😆

U mnie w tym tyg też będą staranka, ale dużo zależy od tego co dzisiaj powie mi nowy lekarz. Ogólnie nie jestem nastawiona na ten cykl, pije sobie ten inofem, ale nie wiem czy to coś da...
Ostatnio na spotkaniu rodzinnym brat mojego faceta powiedział, że może im się przydarzy jeszcze 3 dziecko, bo nigdy nie wiadomo. Jego żona właśnie zaczęła pracę, bo jej młodszy syn skończył 3 lata i poszedł do przedszkola, wcześniej mogła sobie pozwolić na siedzenie w domu, bo mąż pracował za granica, ale teraz wrócił do pl na stałe, więc wiadomo, że zarobki już mniejsze. A poza tym, jakby faktycznie mieli mieć jeszcze jedno dziecko to przynajmniej będzie miała chorobowe, macierzyński itp. Tak siebie pomyślałam, że jak ona zajdzie w ciążę a ja nie to mnie **** strzeli... Nie mogę się powstrzymać, ale coś mi tu śmierdzi, praca na szybko załatwiana i to ich gadanie 🙄🙄

U mnie w tym tyg też będą staranka, ale dużo zależy od tego co dzisiaj powie mi nowy lekarz. Ogólnie nie jestem nastawiona na ten cykl, pije sobie ten inofem, ale nie wiem czy to coś da...
Ostatnio na spotkaniu rodzinnym brat mojego faceta powiedział, że może im się przydarzy jeszcze 3 dziecko, bo nigdy nie wiadomo. Jego żona właśnie zaczęła pracę, bo jej młodszy syn skończył 3 lata i poszedł do przedszkola, wcześniej mogła sobie pozwolić na siedzenie w domu, bo mąż pracował za granica, ale teraz wrócił do pl na stałe, więc wiadomo, że zarobki już mniejsze. A poza tym, jakby faktycznie mieli mieć jeszcze jedno dziecko to przynajmniej będzie miała chorobowe, macierzyński itp. Tak siebie pomyślałam, że jak ona zajdzie w ciążę a ja nie to mnie **** strzeli... Nie mogę się powstrzymać, ale coś mi tu śmierdzi, praca na szybko załatwiana i to ich gadanie 🙄🙄
Mnie też krew zalewa, jak koleżanki w koło zachodzą w ciążę raz za razem, a u nas juz nie wiem który to cykl starań, przesyłam liczyć 😅

U mnie coś dziwnego się dzieje , 29 dc ten owulacyjny wyglada jak na poniższym zdjęciu, od wczoraj ciemnieje...
Czyżby hsg i podróż 500km od domu, aż tak przesunela by mi owulacje??
Cykle mam 32-34 dni.

Wlasnie problem polega na tym, że pierwszy raz od wielu cykli, jadąc na urlop nie spakowałam ze sobą testów ani termometra, więc nie wiem.
20220223_114807.jpg

reklama
Do góry