reklama
Karola270984
Fanka BB :)
29.01
pietraczkaa
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w styczniu
U mnie niestety wszystko się rozjechało, w lutym czeka mnie konizacja elektro pętla szyjki macicy. Starania trzeba będzie odłożyć na maj albo i czerwiec
U mnie niestety wszystko się rozjechało, w lutym czeka mnie konizacja elektro pętla szyjki macicy. Starania trzeba będzie odłożyć na maj albo i czerwiec
Karola270984
przykre ale zdrowie najwazniejszeTrzymam kciuki za wszystkie testujące w styczniu
mariaantonina96
Heej, dodaje mój wykres temperatur, stresuje mnie bardzo myśl ze zrobię sobie nadzieję a test wyjdzie negatywny ...
Wczoraj lekkie plamienie, dzisiaj już nic.
Temperatura, trochę jej nie ufam bo przy świętach jednak te godziny mierzenia nie były aż takie stałe.
Temperatura, trochę jej nie ufam bo przy świętach jednak te godziny mierzenia nie były aż takie stałe.
Jesteś dziś najprawdopodobniej 13 dpo, więc już śmiało możesz zrobić test, jutro tym bardziej. Natomiast z samego wykresu niczego nie odczytamy. Dopiero 17 podwyższonych temperatur może wskazywać na ciążę.Heej, dodaje mój wykres temperatur, stresuje mnie bardzo myśl ze zrobię sobie nadzieję a test wyjdzie negatywny ...
Temperatura, trochę jej nie ufam bo przy świętach jednak te godziny mierzenia nie były aż takie stałe. Zobacz załącznik 1351514
reklama
staraczka_22
Ja już tyle razy miałam negatywne testy, po których czulam się mega naiwnie, ze wgl byłam w stanie uwierzyć, ze mogą być dwie kreski, ze powiedziałam sobie, ze dopóki okres się nie będzie spóźniał to nie będę testowac xd nie mam nawet testów w domu xdA może zrobimy listę na styczeń, kto kiedy testuje?
Podziel się: