reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w styczniu ☺️

U mnie niestety wszystko się rozjechało, w lutym czeka mnie konizacja elektro pętla szyjki macicy. Starania trzeba będzie odłożyć na maj albo i czerwiec

Heej, dodaje mój wykres temperatur, stresuje mnie bardzo myśl ze zrobię sobie nadzieję a test wyjdzie negatywny ...
Wczoraj lekkie plamienie, dzisiaj już nic.
Temperatura, trochę jej nie ufam bo przy świętach jednak te godziny mierzenia nie były aż takie stałe.
Screenshot_20211228-103724_Get Baby.jpg

Heej, dodaje mój wykres temperatur, stresuje mnie bardzo myśl ze zrobię sobie nadzieję a test wyjdzie negatywny ...
Wczoraj lekkie plamienie, dzisiaj już nic.
Temperatura, trochę jej nie ufam bo przy świętach jednak te godziny mierzenia nie były aż takie stałe. Zobacz załącznik 1351514
Jesteś dziś najprawdopodobniej 13 dpo, więc już śmiało możesz zrobić test, jutro tym bardziej. Natomiast z samego wykresu niczego nie odczytamy. Dopiero 17 podwyższonych temperatur może wskazywać na ciążę.

reklama
A może zrobimy listę na styczeń, kto kiedy testuje?
Ja już tyle razy miałam negatywne testy, po których czulam się mega naiwnie, ze wgl byłam w stanie uwierzyć, ze mogą być dwie kreski, ze powiedziałam sobie, ze dopóki okres się nie będzie spóźniał to nie będę testowac xd nie mam nawet testów w domu xd

Do góry