Skok temperatury nie będzie pokrywał się ze skokiem LH (choć czasem może). Zazwyczaj dzień po peaku LH będzie owulacja a dzień po owu skok temperatury. Żeby mówić o skoku, 3 temperatury z rzędu musza być wyższe o ok 0,2st od sześciu je poprzedzających. Akurat po tych trzech zaczynasz brać proga. Myślę, że tego nie przegapiszTak, skok
reklama
Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Pytanie do dziewczyn które biorą glucophage, bierzecie na noc czy rano? Lekarka zaleciła mi na noc, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie bo wolałabym rano.
Malinowa_chmurka
Dziękuję za ludzkie wytłumaczenie, w końcu rozumiemSkok temperatury nie będzie pokrywał się ze skokiem LH (choć czasem może). Zazwyczaj dzień po peaku LH będzie owulacja a dzień po owu skok temperatury. Żeby mówić o skoku, 3 temperatury z rzędu musza być wyższe o ok 0,2st od sześciu je poprzedzających. Akurat po tych trzech zaczynasz brać proga. Myślę, że tego nie przegapisz
Z
zaz208622
Gość
Jeśli masz xr to powinnaś brać na noc
Pytanie do dziewczyn które biorą glucophage, bierzecie na noc czy rano? Lekarka zaleciła mi na noc, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie bo wolałabym rano.
Tinulka
Moderator
U nas też sex to obowiązkowa cześć wieczoruja już też tak naprawdę czekam na @... Dziś 17 dzień licząc od krwawienia po biochemie i owulacji raczej nie będzie... 12 dc test owulacyjny pozytywny, ale temperatury zaczęły spadać i słabo to wygląda, więc ten cykl uważam za bezowulacyjny. Ale za to sex to Nasza nowa dyscyplina sportowa Czyli rok kończymy na luziczku
A tak na serio to ten cykl miałam jakiś taki dziwny, pewnie covid maczał w tym palce, poza tym mega stres w pracy więc od początku czułam że nic się nie uda. Ale wiadomo nadzieja jest do samego końca, że może jednak się udało.
Rano mówię do męża że nie zaliczyliśmy testu i że w styczniu mamy poprawkę
Tinulka
Moderator
Ja też mam zalecenie żeby brać go wieczorem do koalicjiPytanie do dziewczyn które biorą glucophage, bierzecie na noc czy rano? Lekarka zaleciła mi na noc, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie bo wolałabym rano.
Karola270984
To któraś z nas jeszcze będzie w grudniu testować ??ja czekam jutro na @. Testować już nie będę bo nie ma sensu jak wczoraj była biel to i będzie biel jutro.
Patka10
Aktywna w BB
Przy moich wcześniejszych cyklach( trwających nawet 40 dni) moje endo było cienkie. Teraz to w ogóle pewnie porażka.
Na przyrost endo działa witamina E, a jej dużo mają migdały, więc wcinaj garstkę dziennie. Z innego forum w dziale zielarstwa też dziewczyny polecały picie nagietka w tej pierwszej fazie.
reklama
Karola270984
fajna sprawa ja się piszeA może zrobimy listę na styczeń, kto kiedy testuje?
Podziel się: