reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziwimnie, że nie wstyd takiemu facetowi tak żerować...
cała rodzina nie ma poczucia wstydu. Dogadaliśmy się po rozwodzie, że jak się bedziemy z kimś spotykać to poinformujemy o tym drugą osobę. W życiu nie chciałam się już z nikim spotykać, miałam w dupie facetów i zaczął się kręcić mój stary - nawet mi sie nie podobał 🤣). Oczywiście ja dotrzymałam słowa i poinformowałam byłego o tym, pracowałam wtedy na stacji paliw miałam nockę. Mój aktualny mąż też miał nockę i miał mnie po pracy odebrać i odwieźć do domu. Nagle pojawia się pod moją pracą mój były mąż oczywiście napity i zaczął mi robić wyrzuty. Przyjechał mój stary no i sobie z nim pogadał i go zjechał, że jest uj nie facet. I zgadnij co na koniec powiedział mój ex do aktualnego? Cytuję: "Mógłbyś mnie odwieźć do domu? Bo nie mam teraz żadnego autobusu, ani kasy" 😳 wtf... 🤣 Były mieszkał wtedy jeszcze ze swoimi rodzicami w mieście oddalonym 19km
Teraz to jest takie śmieszne 😂😂😂

reklama
Dobra przebiłaś mnie 😂
Dziada kawał i tyle dobrze że się od niego uwolniłaś! I ze teraz jesteś szczęśliwa 😘
oj tak, ale wyszłam z tego silniejsza i dzięki temu od początku ze starym omówiliśmy zasady co i jak, żeby potem nie było zdziwień. Mam teraz całkiem inne życie i drugą rodzinę podobną do mojej. Dzieci też zyskały wspaniałych dziadków, ciotki, wujków, którzy się interesują 😁

mam po poprostu relacje. Jakieś, ale są 😂 Zresztą dzieci już też coraz mniej go interesują więc... Ma swoją nową rodzinkę, dwójkę nowych dzieci a jego narzeczona jakoś niespecjalnie garnie się do moich dzieci 😂 Poza tym jego rodzice, czyli dziadkowie moich dzieci też mają w dupie. Ale oni mieli w dupie jeszcze jak byliśmy małżeństwem 🤣 Była teściowa wzięła swojego wnuka po raz pierwszy na ręce jak miał kilka miesięcy, bo stwierdziła, że nie pamięta jak się trzyma takie małe dzieci 🤦‍♀️ Oj jakbym Wam zaczęła opowiadać to byście mi nie uwierzyły, że tacy ludzie istnieją... Zresztą mój obecny mąż też słuchał z dystansem, a potem go poznał 🤣
Ja miałam podobnie 😁 Była teściowa odwiedzała nas tylko w urodziny i dzień dziecka ,były był starszy o 2 lata,obecny niby rok młodszy a tak naprawdę o miesiąc bo ja z grudnia a on ze stycznia 😅 I też z synem jakiś tam kontakt ma,do mnie czasami zadzwoni jak tam dzieci tak wiesz..dla świętego spokoju i tyle ,czyli mamy podobnie nie tylko cykl 🙂

O to długo, już wtedy leczyłaś Hashimoto czy dopiero teraz Ci wyszło?
Zapłacę każde pieniądze żeby nie brać bromocornu także nie przeszkadza mi cena dostinexu :D
To zależy ile wam przepiszą..przy 8 tab cena żeczywiście jest wysoka,ja miałam przepisane 2 tab i wcale dużo nie zapłaciłam a miałam ponad 84 prl,po pierwszej dawce spadła do 50 a po drugiej..no właśnie muszę zbadać na dniach :) a objawów nieporządanych zero,także wg mnie Dostinex jest najlepszą opcją

Ja nie rozumiem tylko tego dawkowania. Dostinex widzę bierzecie raz na ileś dni, a ten bromocorn z tego co czytam bierze się 3 razy dziennie [emoji33]
To zależy ile wam przepiszą..przy 8 tab cena żeczywiście jest wysoka,ja miałam przepisane 2 tab i wcale dużo nie zapłaciłam a miałam ponad 84 prl,po pierwszej dawce spadła do 50 a po drugiej..no właśnie muszę zbadać na dniach :) a objawów nieporządanych zero,także wg mnie Dostinex jest najlepszą opcją

reklama
Ja nie rozumiem tylko tego dawkowania. Dostinex widzę bierzecie raz na ileś dni, a ten bromocorn z tego co czytam bierze się 3 razy dziennie [emoji33]
Dostinex bierze się raz na tydzień,o ile lejarz nie zaleci inaczej,np tak jak u mnie 2gą dawkę po 2 tygodniach

Do góry