reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziwimnie, że nie wstyd takiemu facetowi tak żerować...
cała rodzina nie ma poczucia wstydu. Dogadaliśmy się po rozwodzie, że jak się bedziemy z kimś spotykać to poinformujemy o tym drugą osobę. W życiu nie chciałam się już z nikim spotykać, miałam w dupie facetów i zaczął się kręcić mój stary - nawet mi sie nie podobał 🤣). Oczywiście ja dotrzymałam słowa i poinformowałam byłego o tym, pracowałam wtedy na stacji paliw miałam nockę. Mój aktualny mąż też miał nockę i miał mnie po pracy odebrać i odwieźć do domu. Nagle pojawia się pod moją pracą mój były mąż oczywiście napity i zaczął mi robić wyrzuty. Przyjechał mój stary no i sobie z nim pogadał i go zjechał, że jest uj nie facet. I zgadnij co na koniec powiedział mój ex do aktualnego? Cytuję: "Mógłbyś mnie odwieźć do domu? Bo nie mam teraz żadnego autobusu, ani kasy" 😳 wtf... 🤣 Były mieszkał wtedy jeszcze ze swoimi rodzicami w mieście oddalonym 19km
Teraz to jest takie śmieszne 😂😂😂

reklama
Dobra przebiłaś mnie 😂
Dziada kawał i tyle dobrze że się od niego uwolniłaś! I ze teraz jesteś szczęśliwa 😘
oj tak, ale wyszłam z tego silniejsza i dzięki temu od początku ze starym omówiliśmy zasady co i jak, żeby potem nie było zdziwień. Mam teraz całkiem inne życie i drugą rodzinę podobną do mojej. Dzieci też zyskały wspaniałych dziadków, ciotki, wujków, którzy się interesują 😁

mam po poprostu relacje. Jakieś, ale są 😂 Zresztą dzieci już też coraz mniej go interesują więc... Ma swoją nową rodzinkę, dwójkę nowych dzieci a jego narzeczona jakoś niespecjalnie garnie się do moich dzieci 😂 Poza tym jego rodzice, czyli dziadkowie moich dzieci też mają w dupie. Ale oni mieli w dupie jeszcze jak byliśmy małżeństwem 🤣 Była teściowa wzięła swojego wnuka po raz pierwszy na ręce jak miał kilka miesięcy, bo stwierdziła, że nie pamięta jak się trzyma takie małe dzieci 🤦‍♀️ Oj jakbym Wam zaczęła opowiadać to byście mi nie uwierzyły, że tacy ludzie istnieją... Zresztą mój obecny mąż też słuchał z dystansem, a potem go poznał 🤣
Ja miałam podobnie 😁 Była teściowa odwiedzała nas tylko w urodziny i dzień dziecka ,były był starszy o 2 lata,obecny niby rok młodszy a tak naprawdę o miesiąc bo ja z grudnia a on ze stycznia 😅 I też z synem jakiś tam kontakt ma,do mnie czasami zadzwoni jak tam dzieci tak wiesz..dla świętego spokoju i tyle ,czyli mamy podobnie nie tylko cykl 🙂

O to długo, już wtedy leczyłaś Hashimoto czy dopiero teraz Ci wyszło?
Zapłacę każde pieniądze żeby nie brać bromocornu także nie przeszkadza mi cena dostinexu :D
To zależy ile wam przepiszą..przy 8 tab cena żeczywiście jest wysoka,ja miałam przepisane 2 tab i wcale dużo nie zapłaciłam a miałam ponad 84 prl,po pierwszej dawce spadła do 50 a po drugiej..no właśnie muszę zbadać na dniach :) a objawów nieporządanych zero,także wg mnie Dostinex jest najlepszą opcją

Ja nie rozumiem tylko tego dawkowania. Dostinex widzę bierzecie raz na ileś dni, a ten bromocorn z tego co czytam bierze się 3 razy dziennie [emoji33]
To zależy ile wam przepiszą..przy 8 tab cena żeczywiście jest wysoka,ja miałam przepisane 2 tab i wcale dużo nie zapłaciłam a miałam ponad 84 prl,po pierwszej dawce spadła do 50 a po drugiej..no właśnie muszę zbadać na dniach :) a objawów nieporządanych zero,także wg mnie Dostinex jest najlepszą opcją

reklama
Ja nie rozumiem tylko tego dawkowania. Dostinex widzę bierzecie raz na ileś dni, a ten bromocorn z tego co czytam bierze się 3 razy dziennie [emoji33]
Dostinex bierze się raz na tydzień,o ile lejarz nie zaleci inaczej,np tak jak u mnie 2gą dawkę po 2 tygodniach

Do góry