reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
W poprzednich cyklach miałam aromek i niestety na niego nie reagowałam. Teraz dostałam clo, ale przez brak czasu, wyjazdy nie miałam jak zrobić monitoringu. Nie mam swoich owulacji od prawie 1.5 roku. Ból jajników, śluz wskazywało na to, że owu jest, ale temperatura kompletnie na to nie wskazuje... Byłam pewna, że owu będzie przy tym skoku, a teraz zamiast w górę znowu mocno w dół.
To może miałaś owu. Bez monitoringu ciężko powiedzieć :).

A stary płakał, że pewnie jest bezpłodny... 🤦‍♀️🤣
Na pewno nie jest 😂
Jest superplodny 😂
Mój tez się przejmował i trochę mu ego urosło ze ma 45 lat i dobre wyniki ale na ciąże się to nie przekłada póki co 🤭
Problem jest po mojej stornie o czym wiedzieliśmy i fajnie ze nie doszło nic u staruszka :)

Zazdro!!!
Aglutynacja jest, nie wiem czy tak powinno być.
Ale wyiki piękne <3
Nie powinno być, to świadczy o tym ze plemniki są ze sobą zlepione i niezdolne do zapłodnienia, ale 1st to chyba nic strasznego, bo z tego co pamietam to chyba <10 % takich plemników jest, problem to na pewno 4st wtedy praktycznie wszystkie są „posklejane” i wtedy to pewnie ma duży wpływ.

Ale Wam zazdroszczę dobrych wyników u facetów. U nas na odwrót - ja raczej zdrowa, a o plemniki wlaczymy.

reklama
Do góry