Blondi_87
Fanka BB :)
Ja też nieTo ja nie czułam nigdy nic po inozytolu [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nieTo ja nie czułam nigdy nic po inozytolu [emoji23]
Ja mam to samo a potem się okazuje że w sumie to nic nie kupuje a pieniądze tak czy siak się rozpływająJa sie mega powstrzymuję przed kupowaniem, Jak coś mi się spodoba to się tysiąc razy zastanowię, czy napewno mi to potrzebne
Dziewczyny mamy wyniki nasienia, chyba jest ok co? Tylko. PH troszkę powyżej
mam tylko to, bo tylko takie u Nas robiąJaka morfo [emoji7]
hahaha zrozumiałam, że to pytanie Już nic Czyli okmam tylko to, bo tylko takie u Nas robią
Wyniki pikne tylko to pH ale nie znam się za bardzo, myśle ze trzeba skonsultowaćDziewczyny mamy wyniki nasienia, chyba jest ok co? Tylko. PH troszkę powyżej
od razu umówiłam się do mojego ginekologa (który swoją drogą pracował nad wynikami nasienia starego ) i będziemy myśleć co dalej. Ale dopiero na 1.03 były wolne terminyWyniki pikne tylko to pH ale nie znam się za bardzo, myśle ze trzeba skonsultować
A co brał Twój stary na poprawę?od razu umówiłam się do mojego ginekologa (który swoją drogą pracował nad wynikami nasienia starego ) i będziemy myśleć co dalej. Ale dopiero na 1.03 były wolne terminy