reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A to moje endo nie powinno większe być jak na owulacje? Czytam że do zagnieżdżenia najlepiej 15 mm a ja świeżo po owulacji ledwo 9 😕

Hej Laski, ja co prawda z mężem się nie staram ale już głupia jestem i może mi doradzicie?
Zacznę od tego że ostatnia miesiączka zaczęła się 11 stycznia. Nie mam jej do tej pory , dziś 35 dc. Jest mi niedobrze, od mniej więcej 24 dc mam sluz z krwią, lub brązowy sluz, ale tylko podczas wizyty w toalecie. W tym miesiącu byłam chora (covid) i nie mam totalnie pojęcia kiedy była owu, nie wylapalam tego , choć zazwyczaj nie mam z tym problemu. Jeśli chodzi o seks.. To jedyna akcja której się obawiam była w 1dc . Seks, a kilkanaście godzin później dostałam okres. Wtedy było trochę bez zabezpieczenia, później z prezerwatywa, bez awarii. Najkrótszy mój cykl przez ostatni rok 27 dni, najdłuższy 37 dni. Kurde, jest się czego bać? Totalnie mnie stresuje ten sluz. Nigdy takiego nie miałam, i cykam się jak nastolatka, czy moglismy zaliczyć wpadkę. Co Wy sądzicie. ?

Sadze to co wszyscy. Jeśli podejrzewasz ciąże to bym zrobiła test ciążowy, nikt Ci nie powie czy to ciąża czy nie [emoji16]

reklama
U mnie biało[emoji2272] 9dpo i 11 dni po ovitrelle
U mnie tez dziś biało choć wpatrywałam się tak wnikliwie, ze na chwilę pojawił sie cień ale to były tylko mroczki przed oczami od wytężania wzroku 😬 12 dzień po ovi. W środę pójdę na krew, już nie będę lać do kubka, zostawię sobie dwa pozostałe testy na przyszłość 🙄

Do góry