reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Wróciłam właśnie z zakupów i piękny, dorodny, hiszpański ananas patrzył na mnie z półki i wołał "wez mnie!" Ale obok leżały truskawki i tak sobie pomyślałam, dlaczego nie? Napewno tez pomogą w zagnieżdżeniu bo przecież szczęśliwa kobieta to szczęśliwa zygota 🤣 nie ? I tak oto truskawki wróciły ze mną do domu 🤷🏽‍♀️
Sorry musiałam się tym podzielić 🤣
Ja wlasnie byłam na zakupach i w Lidlu jest promocja na ananasa wiec wlansie leżę i zajadam świeżego ananaska 🍍🍍

Ja dzisiaj mam wrażenie jakbym w śpiączkę zapadala... Chyba przez te pogodę. Nawet nie byłam w pracy (obecnie pracuje od poniedziałku o środy więc mam już weekend 🤣) spałam w nocy 10 godz w teraz nawet w drodze do ginekologa usnęłam w aucie i ledwie siedzę w poczekalni 😂 dobrze że mąż mógł zawiezc bo to 90 km w jedną str 😎
Gdzie pracujesz jeśli można spytać? Też chcę pracować od poniedziałku do środy 😁😱

Właśnie wróciłam od gina, okazuje się, że owulacji w ogóle nie było... I nie podobają jej się moje jajniki, jest dużo pęcherzyków. Przepisała mi jakieś wspomagacze, które nie są dostępne w hurtowniach nawet, żeby najpierw zadziałać delikatnie. Ale coś czuję, że i tak czeka mnie zastrzyk z otrivelle 😂 z niecierpliwością czekam na wynik testu @Zazuu 😅

Jakie to wspomagacze?
Mój test to dopiero w walentynki [emoji23]
Właśnie wróciłam od gina, okazuje się, że owulacji w ogóle nie było... I nie podobają jej się moje jajniki, jest dużo pęcherzyków. Przepisała mi jakieś wspomagacze, które nie są dostępne w hurtowniach nawet, żeby najpierw zadziałać delikatnie. Ale coś czuję, że i tak czeka mnie zastrzyk z otrivelle [emoji23] z niecierpliwością czekam na wynik testu @Zazuu [emoji28]

Jakie to wspomagacze?
Mój test to dopiero w walentynki [emoji23]
Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałam 🙈 ale są tam witaminy z grupy B, kwas hialuronowy itp. Do picia w saszetkach, po jednej codziennie. Niestety nigdzie tego nie ma, dlatego chyba zadzwonię, że chce ten zastrzyk w przyszłym miesiącu 😂
Zazuu życzę Ci, żebyś dała staremu najpiękniejszy prezent na Walentynki ! 😃

Gdzie pracujesz jeśli można spytać? Też chcę pracować od poniedziałku do środy 😁😱
Ochrona zdrowia 😁 wcześniej pracowałam po ok 300 godz miesięcznie więc czas wreszcie odpocząć 😎 zarabiasz ile wypracujesz urlopy bezpłatne L4 też tyle że usprawiedliwia nieobcnosc w pracy ale pensji nik nie płaci 😎 więc nie wiem czy jest czego zazdrościć 🤣

reklama
Zastrzyk to dopiero na pęknięcie, a coś by się przydało na wyhodowanie [emoji16]
Mogłoby być bo nie mam prezenctu dla Starego [emoji23]
Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałam [emoji85] ale są tam witaminy z grupy B, kwas hialuronowy itp. Do picia w saszetkach, po jednej codziennie. Niestety nigdzie tego nie ma, dlatego chyba zadzwonię, że chce ten zastrzyk w przyszłym miesiącu [emoji23]
Zazuu życzę Ci, żebyś dała staremu najpiękniejszy prezent na Walentynki ! [emoji2]

Do góry