reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Wróciłam właśnie z zakupów i piękny, dorodny, hiszpański ananas patrzył na mnie z półki i wołał "wez mnie!" Ale obok leżały truskawki i tak sobie pomyślałam, dlaczego nie? Napewno tez pomogą w zagnieżdżeniu bo przecież szczęśliwa kobieta to szczęśliwa zygota 🤣 nie ? I tak oto truskawki wróciły ze mną do domu 🤷🏽‍♀️
Sorry musiałam się tym podzielić 🤣
Ja wlasnie byłam na zakupach i w Lidlu jest promocja na ananasa wiec wlansie leżę i zajadam świeżego ananaska 🍍🍍

Ja dzisiaj mam wrażenie jakbym w śpiączkę zapadala... Chyba przez te pogodę. Nawet nie byłam w pracy (obecnie pracuje od poniedziałku o środy więc mam już weekend 🤣) spałam w nocy 10 godz w teraz nawet w drodze do ginekologa usnęłam w aucie i ledwie siedzę w poczekalni 😂 dobrze że mąż mógł zawiezc bo to 90 km w jedną str 😎
Gdzie pracujesz jeśli można spytać? Też chcę pracować od poniedziałku do środy 😁😱

Właśnie wróciłam od gina, okazuje się, że owulacji w ogóle nie było... I nie podobają jej się moje jajniki, jest dużo pęcherzyków. Przepisała mi jakieś wspomagacze, które nie są dostępne w hurtowniach nawet, żeby najpierw zadziałać delikatnie. Ale coś czuję, że i tak czeka mnie zastrzyk z otrivelle 😂 z niecierpliwością czekam na wynik testu @Zazuu 😅

Jakie to wspomagacze?
Mój test to dopiero w walentynki [emoji23]
Właśnie wróciłam od gina, okazuje się, że owulacji w ogóle nie było... I nie podobają jej się moje jajniki, jest dużo pęcherzyków. Przepisała mi jakieś wspomagacze, które nie są dostępne w hurtowniach nawet, żeby najpierw zadziałać delikatnie. Ale coś czuję, że i tak czeka mnie zastrzyk z otrivelle [emoji23] z niecierpliwością czekam na wynik testu @Zazuu [emoji28]

Jakie to wspomagacze?
Mój test to dopiero w walentynki [emoji23]
Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałam 🙈 ale są tam witaminy z grupy B, kwas hialuronowy itp. Do picia w saszetkach, po jednej codziennie. Niestety nigdzie tego nie ma, dlatego chyba zadzwonię, że chce ten zastrzyk w przyszłym miesiącu 😂
Zazuu życzę Ci, żebyś dała staremu najpiękniejszy prezent na Walentynki ! 😃

Gdzie pracujesz jeśli można spytać? Też chcę pracować od poniedziałku do środy 😁😱
Ochrona zdrowia 😁 wcześniej pracowałam po ok 300 godz miesięcznie więc czas wreszcie odpocząć 😎 zarabiasz ile wypracujesz urlopy bezpłatne L4 też tyle że usprawiedliwia nieobcnosc w pracy ale pensji nik nie płaci 😎 więc nie wiem czy jest czego zazdrościć 🤣

reklama
Zastrzyk to dopiero na pęknięcie, a coś by się przydało na wyhodowanie [emoji16]
Mogłoby być bo nie mam prezenctu dla Starego [emoji23]
Napisała mi na kartce Fertisan, ale w aptece pani powiedziała, że nie ma czegoś takiego i wymieniła podobna nazwe, której już zapomniałam [emoji85] ale są tam witaminy z grupy B, kwas hialuronowy itp. Do picia w saszetkach, po jednej codziennie. Niestety nigdzie tego nie ma, dlatego chyba zadzwonię, że chce ten zastrzyk w przyszłym miesiącu [emoji23]
Zazuu życzę Ci, żebyś dała staremu najpiękniejszy prezent na Walentynki ! [emoji2]

Do góry