reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

A ile tego ananasa jecie? Macie jednego czy więcej?😅 Bo ja od wczoraj spożywam, mam jednego i podzieliłam go na 4 części i się zastanawiam czy to nie za mało... Bo nie mam żadnych odczuć szczypania przy takiej ilości, to może za mała dawka 🤷🏻‍♀️
Ja po dwóch plastrach już mam na kolejne 8 godzin po języku 😖 dlatego jem na noc 😆

reklama
Weź mnie nie wk… 🤣 serio to działa tak samo? Dzizas 😂 a ja żre tego ananasa jak wariatka, już mi bokiem wychodzi🥴
Noooo taaaak. To jest wyciąg z ananasa właśnie. Tylko w takiej dawce, że nawet przy założeniu niższego wchłaniania i tak wchłonie Ci się więcej.
Plus ja tylko chciałam zaznaczyć, że bromelaina najlepiej się wchłania przyjmowana na czczo, chociaż z ananasem na pusty żołądek to ja bym nie ryzykowała ;)

Zaraz idę jeść, ale tak mi wczoraj poparzył język, że nie chce go znać [emoji23]
Dlatego ja naturalnego jem na zmianę z suplementem w tabletkach. Oczywiście pewności mieć nie mogę ile tego rdzenia ananasa tam wpakowali ale jak już nie mam siły jesc to zapodaje sobie 3-4 pastylki 😜
Wogole to biorę taki suplement w 1 części cyklu dość często i, o dziwo, zmniejszył mi się cellulit 🙈🙈🙈

Noooo taaaak. To jest wyciąg z ananasa właśnie. Tylko w takiej dawce, że nawet przy założeniu niższego wchłaniania i tak wchłonie Ci się więcej.
Plus ja tylko chciałam zaznaczyć, że bromelaina najlepiej się wchłania przyjmowana na czczo, chociaż z ananasem na pusty żołądek to ja bym nie ryzykowała ;)
Na moim jest napisane zeby przymowac z posiłkiem

Taaa ... była taka głośna sprawa, jak rodzice leczyli dziecko takimi czarami i zmarło. Także może jednak lepiej zostać przy medycynie, a nie leczeniu się wybielaczem ;)
Czerwone wytrawne- tylko! . Odmiana Cabernet Sauvignon ma najwięcej resveratrolu (to co pomaga na endo)

Czerwone wytrawne- tylko! . Odmiana Cabernet Sauvignon ma najwięcej resveratrolu (to co pomaga na endo)
Separavi się nada? ;)

Ja to tak jem tego ananasa w zasadzie żeby cobie podnieść morale i poudawać, że mam na coś wpływ, [emoji23]
Dlatego ja naturalnego jem na zmianę z suplementem w tabletkach. Oczywiście pewności mieć nie mogę ile tego rdzenia ananasa tam wpakowali ale jak już nie mam siły jesc to zapodaje sobie 3-4 pastylki [emoji12]
Wogole to biorę taki suplement w 1 części cyklu dość często i, o dziwo, zmniejszył mi się cellulit [emoji85][emoji85][emoji85]

reklama
Do góry