reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja tam wszystkim ciężarnym życzę żebyście rozgościły się na mamusiach i nie miały ani jednego powodu żeby tu zaglądać.
Docelowo każda z nas traktuje ten wątek jako etap przejściowy i ja tam bardzo się cieszę jak ktoś stąd ucieka na mamusie bo to znaczy, że spełnia mu się wielkie Marzenie.
Potem je podglądam na mamusiach, a potem ze wzruszem żegnam się jak idą na prywatny wątek.
Jak za kimś tęsknię to pisze priv [emoji23]
Zazuu jesteś na prawdę cudowna😗 życzę żebyś jak najszybciej doczekała się dwóch kreseczkę i miała nudną ciążę 😗
Staram się was poczytywać codzienne bo tak inspirującej grupy kobiet jeszcze nie spotkałam😗

reklama
Czemu nie chcą dać skierowania? Zazwyczaj dzieje się tak w przypadku złego cukru na czczo
No a ja mam dobry :D Pamiętasz, jak mówiłaś, że chcesz zobaczyć moją krzywą bo czujesz, że będziesz miała szansę zobaczyć idealną? :D
Edit:
W grudniu miałam glukozę 73,4 mg/dl
a insulinę 2,51 mU/l
i ta insulina lekko obniżona (norma od 2.6) i dlatego dostałam skierowanie na powtórkę.

U mnie po wczorajszym dziwnym wzroście temperatury dziś niezły spadek 😜 Do tego po przebudzeniu zaczął mnie brzuszek boleć i musiałam lecieć do kibelka na jednorazowe rozwolnienie 🤣 Od razu czułam się lżejsza i pozytywnie nastawiona do dnia dzisiejszego, ale mój entuzjazm wygasł, gdy wyszłam z domu do pracy i zobaczyłam, że pada deszcz 😁 Dzisiaj 17:50 mam wizytę i doktorka, który ma na nazwisko Drążek 🙊 Stary powiedział, że mnie nie puści, bo nazwisko zobowiązuje i boi się, że pan doktor wyciągnie na wizycie swojego drągala 🤣🤣🤣

Załączniki

• 943b2ee7-91fe-4693-96a1-f9d5f80ab0be.jpg
    943b2ee7-91fe-4693-96a1-f9d5f80ab0be.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 51
A słuchajcie, wynik TSH 2.34, a ft4 15.3. Wiem, że TSH trochę za wysokie, ale jak te dwa razem się prezentują? Bo ja nie wiem jaką zależnosć one mają między sobą :(

reklama
Do góry