reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja też jeszcze z Wami zostaję :)
Na tym etapie może jeszcze różnie u mnie być ale staram się myśleć pozytywnie.
Ale zostaję przede wszystkim dlatego, że jesteście super babkami i chcę u każdej z Was po kolei słyszeć dobre wieści :)

Ja tam wszystkim ciężarnym życzę żebyście rozgościły się na mamusiach i nie miały ani jednego powodu żeby tu zaglądać.
Docelowo każda z nas traktuje ten wątek jako etap przejściowy i ja tam bardzo się cieszę jak ktoś stąd ucieka na mamusie bo to znaczy, że spełnia mu się wielkie Marzenie.
Potem je podglądam na mamusiach, a potem ze wzruszem żegnam się jak idą na prywatny wątek.
Jak za kimś tęsknię to pisze priv [emoji23]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kobietki, podpowiedzcie proszę…miałam torbiel, brałam Prolutex i luteinę, po wizycie od doktora odstawiłam bo torbiel praktycznie się wchłonęła. Według obliczeń doktora miałam dostać okres do poniedziałku, rozpisał mi stymulację a tu nic… okresu brak….a doktor zapisał mnie na wizytę 9 lutego na obserwacje co się zadzieje po puregonie… Co mam robić? Czy któraś z Was tak miała?

laska od którego do którego dnia cyklu się bierze acc??
Specjalistka ze mnie żadna. Dziewczyny tu pisały ze biorą w 3-7 dc a inne w dni płodne. Zależy czy chcesz żeby miało wpływ na wzrost pęcherzyków czy na śluz. Ja zaczelam w 9dc i będę brac tak do owulki czyli 13-14 dc. 🤷🏽‍♀️

reklama
A ile dni minęło od odstawienia luteiny?
Hej Kobietki, podpowiedzcie proszę…miałam torbiel, brałam Prolutex i luteinę, po wizycie od doktora odstawiłam bo torbiel praktycznie się wchłonęła. Według obliczeń doktora miałam dostać okres do poniedziałku, rozpisał mi stymulację a tu nic… okresu brak….a doktor zapisał mnie na wizytę 9 lutego na obserwacje co się zadzieje po puregonie… Co mam robić? Czy któraś z Was tak miała?

Do góry