reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Widzę, że dużo dziewczyn ma tutaj zsynchronizowane okresy 😜
U mnie to już 10 dzień cyklu, apka mi pokazuje, że mam 2 dni do owulacji, ale już od dzisiaj będę się starać codziennie albo przynajmniej co 2 dni 😃 nie uprawiamy seksu jakoś regularnie, ale na pewno często. Czasem jest tak, że 3 razy dziennie, albo codziennie, a czasem tak że mam po 3, rzadziej 4 dni przerwy. Ale tego cyklu będę bardzo pilnować, tak jak częstotliwości stosunków 😁
U mnie też dzis 10dc. Tez Flo pokazuje mi owu za 2 dni ale robie testy wiec wiem, że za 2 dni to dopiero będzie pik

reklama
U mnie też dzis 10dc. Tez Flo pokazuje mi owu za 2 dni ale robie testy wiec wiem, że za 2 dni to dopiero będzie pik
Flo mnie "oszukało" bardzo w tym miesiącu. Dobrze, że byłam na monitoringu, bo zanim by owu przyszła to ja już bym była dawno po "staraniach".

Flo mnie "oszukało" bardzo w tym miesiącu. Dobrze, że byłam na monitoringu, bo zanim by owu przyszła to ja już bym była dawno po "staraniach".
Bo flo jakoś tak narzuca owu wtedy kiedy wg twórców apki powinna być 🤷🏽‍♀️ U mnie jest przesunięcie ok 2 dni tak naprawdę

Ja zwykle miesiączki mam co 30 dni, ostatni cykl był zupełnie inny, bo pierwszy raz dostałam okres dzień wczesniej. Ale 10 lutego mam wizytę u mojej gin, zobaczę czy jestem w trakcie owulacji czy ona już była. Na wszelki wypadek trzeba się przytulać co 2 dni przez 2 tygodnie 😂

U mnie się zawsze zgadzało, bo miałam stale 27/28 dni cyklu. Od kiedy się staramy to wszystko się rozregulowało :D

Ja zwykle miesiączki mam co 30 dni, ostatni cykl był zupełnie inny, bo pierwszy raz dostałam okres dzień wczesniej. Ale 10 lutego mam wizytę u mojej gin, zobaczę czy jestem w trakcie owulacji czy ona już była. Na wszelki wypadek trzeba się przytulać co 2 dni przez 2 tygodnie 😂
Jezu, tydzień wcześniej miało być z tym okresem, a nie dzień 🙈

No więc właśnie :) ja nawet zaszłam w ciążę z torbielą i przez nią wylądowałam potem na izbie z podejrzeniem ciąży pozamacicznej :) taka anegdotka
No to grubo... Ja miałam torbiel w szyjce macicy, zobaczę na następnej wizycie u gin czy faktycznie sama zniknęła po miesiączce

Dziewczyny, a ja mam takie pytanie. Czemu tak często w miejscach takie jak to seks jest nazywany przytulaniem? Jakiś mam opór na taką infantylizację językową, a poza tym no za cholerę z przytulania to dzieci nie ma, ale może ja czegoś nie ogarniam i nie rozumiem i mnie oświecicie poproszę?

reklama
Do góry