reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć Dziewczyny,
@Ladycarooo do Ciebie zwracam się z tym pytaniem, bo wiem, że u Was jest problem z parametrami nasienia, robiliście już trochę tych badań i być może masz jakieś doświadczenia w tym zakresie. Myślisz, że drobne infekcje wirusowe u faceta, typu katar, kaszel, osłabienie, trwające kilka dni bez gorączki, mają wpływ na wyniki?

Cześć Dziewczyny,
@Ladycarooo do Ciebie zwracam się z tym pytaniem, bo wiem, że u Was jest problem z parametrami nasienia, robiliście już trochę tych badań i być może masz jakieś doświadczenia w tym zakresie. Myślisz, że drobne infekcje wirusowe u faceta, typu katar, kaszel, osłabienie, trwające kilka dni bez gorączki, mają wpływ na wyniki?
Tak, jak najbardziej. Jesli facet przechił infekcję należy odczekać 3 miesiący z wykonaniem badania.
ALE z mojego doświadczenia to powiem Ci, że jak trzymaliśmy dietę i prowadziliśmy higieniczny tryb życia mieliśmy gorsze wyniki, niż jak podchodziliśmy na luzie - suple, deita, ale czasem maczek, piwko, mąż nawet czasem palił fajki. Więc ja to już naprawdę nie wiem jak to ugryźć 🤷‍♀️

U mnie chyba pik 🤔 Weselmy się i radujmy się nim! 🤣

Załączniki

• ad5a4c35-e347-4433-a814-d4f42d39ab18.jpg
    ad5a4c35-e347-4433-a814-d4f42d39ab18.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 97
Tak, jak najbardziej. Jesli facet przechił infekcję należy odczekać 3 miesiący z wykonaniem badania.
ALE z mojego doświadczenia to powiem Ci, że jak trzymaliśmy dietę i prowadziliśmy higieniczny tryb życia mieliśmy gorsze wyniki, niż jak podchodziliśmy na luzie - suple, deita, ale czasem maczek, piwko, mąż nawet czasem palił fajki. Więc ja to już naprawdę nie wiem jak to ugryźć 🤷‍♀️
Dzięki za odpowiedź 🙂 No właśnie jestem bardzo ciekawa jak to będzie z kolejnymi wynikami. Co prawda jesteśmy na diecie (mimo wszystko żyjemy w miarę normalnie, zdarza nam się napić wina, zjeść pizze itd.) ale infekcja to wjeżdża co drugi miesiąc, bo dziecko przynosi z przedszkola… Czasem tracę nadzieję, że te wyniki ulegną poprawie.

reklama
Dzięki za odpowiedź 🙂 No właśnie jestem bardzo ciekawa jak to będzie z kolejnymi wynikami. Co prawda jesteśmy na diecie (mimo wszystko żyjemy w miarę normalnie, zdarza nam się napić wina, zjeść pizze itd.) ale infekcja to wjeżdża co drugi miesiąc, bo dziecko przynosi z przedszkola… Czasem tracę nadzieję, że te wyniki ulegną poprawie.
A przypomnisz jakie macie wyniki i czy konsultowaliście je u andro?
Niestety te żołnierze są takie wrażliwe na wszystko, że wyniki mogą być sinusoidą. I tak naprawdę nigdy się nie wie jakimi facet w danym momencie strzela...

Do góry