Jezu laski ale każda kobieta ma te czarne kropki na jajnikach (pecherzyki). Jedna ma ich mniej druga więcej i dopóki np nie tworzą koralików dookoła to jest OK. To nie jest tak że bez pcos jest ich 1-2 sztuki. Jest ich mniej ale jednak zazwyczaj występują w liczbie mnogiej.
reklama
coca
Fanka BB :)
W pełni serio! Nigdy nie widziałam takiego obrazu [emoji2374] ale jeśli tak wygląda PCOS to wolę nie mieć [emoji2374][emoji2374]
PCOS to chyba jeden z mniejszych problemów jaki może spotkać staraczke. I tak jak @jotte pisze - każda z nas ma pecherzyki w jajnikach [emoji85] jeśli Twoje są puste - to dopiero zle.
L
Ladycarooo
Gość
Już się wkurzyłaś na naszą niewiedzę xDJezu laski ale każda kobieta ma te czarne kropki na jajnikach (pecherzyki). Jedna ma ich mniej druga więcej i dopóki np nie tworzą koralików dookoła to jest OK. To nie jest tak że bez pcos jest ich 1-2 sztuki. Jest ich mniej ale jednak zazwyczaj występują w liczbie mnogiej.
Bibi89
No nie wiem, ja u siebie nie widziałam ale skoro Twierdzisz że każda to każdaJezu laski ale każda kobieta ma te czarne kropki na jajnikach (pecherzyki). Jedna ma ich mniej druga więcej i dopóki np nie tworzą koralików dookoła to jest OK. To nie jest tak że bez pcos jest ich 1-2 sztuki. Jest ich mniej ale jednak zazwyczaj występują w liczbie mnogiej.
Hope99
Zamierzam w niedzielę- wtedy będzie 11/12 dpo. A jak nic nie wyjdzie to codziennie do samej @.Jejku, biedna. Trzymam kciuki najmocniej. Takie historie są bardzo przykre.
Kiedy teraz testujesz?
natka29
jaaaaJak coś laski będę też zakładać miesięczny wątek lutowy, kto ma ochotę zapisać się na wspólne testowanie to zapraszam <3
coca
No to źle [emoji2374]
Z pęcherzyka, który urosnie i pęknie wydostaje się komórka jajowa. Wierz mi, napewno je masz [emoji23]
Erinti7
Ja bardzo chętnieJak coś laski będę też zakładać miesięczny wątek lutowy, kto ma ochotę zapisać się na wspólne testowanie to zapraszam
reklama
Bibi89
Ale ja nie twierdzę że ich nie mam, mówię tylko ze nigdy w takiej ilości i wielkości ich nie widziałamZ pęcherzyka, który urosnie i pęknie wydostaje się komórka jajowa. Wierz mi, napewno je masz [emoji23]
Podziel się: