reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale jednak w marzeniach zawsze chciałam dwójkę dzieci.
Ech.... zacznijmy od jednego.
Mnie się zawsze marzyła trójka. A teraz zaczyna kiełkować we mnie myśl, że być może nigdy nie zostanę mamą. I to nie to, że czasem mi to przemknie przez myśl, to jest zupełnie realne uczucie w głębi duszy, na tą chwilę prędzej uwierzę, że nigdy nie będę mieć dzieci niż w to, ze kiedykolwiek uda mi się zajść w ciążę 😐 tak jak to @Ladycarooo opisała, patrzę na ten test - kolejny negatywny - i już nawet chyba nie wywołuje on we mnie emocji, przecież i tak wiedziałam, ze taki będzie.

Moze teraz to nie wina inozytolu ?
Byłam dzisiaj u gin. Powiedziała że na @ się nie zapowiada, przepisała Duphaston na wywołanie @ i zaleciła miovele. 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_20220120_183606.jpg
    IMG_20220120_183606.jpg
    758,9 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Mnie się zawsze marzyła trójka. A teraz zaczyna kiełkować we mnie myśl, że być może nigdy nie zostanę mamą. I to nie to, że czasem mi to przemknie przez myśl, to jest zupełnie realne uczucie w głębi duszy, na tą chwilę prędzej uwierzę, że nigdy nie będę mieć dzieci niż w to, ze kiedykolwiek uda mi się zajść w ciążę 😐 tak jak to @Ladycarooo opisała, patrzę na ten test - kolejny negatywny - i już nawet chyba nie wywołuje on we mnie emocji, przecież i tak wiedziałam, ze taki będzie.
Współczuję, domyslam się jakie to musi być ciężkie. 🥺 Wiem że łatwo pisać, ale spróbuj zacząć myśleć pozytywnie. Bardzo dużo bierze się z głowy. Jednocześnie rozumiem że po kolejnym i kolejnym razie myśli są takie a nie inne ale może warto spróbować zmienić nastawienie i pomyśleć uda się będę mieć trójkę dzieci wierzę w to 🥰.
Trzymam kciuki będzie dobrze 😘

Do góry