reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama

Załączniki

• B1223907-1161-4B29-94BA-8ED9CF0A9238.png
    B1223907-1161-4B29-94BA-8ED9CF0A9238.png
    107,4 KB · Wyświetleń: 73
Hej mam 38 lat, staram się o 4 dziecię. Poroniłam w lipcu samoistnie i to było olśnienie, zeby spróbować jeszcze z 4 ostatni raz. Owulacyjny pasek z 10.01 byl wyraźny potem kolejne 3 dni jeszcze no i od 13.01 mam delikatne pobolewanie podbrzusza jak przed okresem, przemijające, wczoraj troche mocniej je czułam. Dziś tylko uczucie w dole brzucha, ze cos tam sie dzieje. Test najwcześniej po wyliczeniu powinnam wykonać 23, 25.01 okres powinien byc 25.01 lub 29.01. Oczywiście nie moge sie doczekać, wiec zrobilam teścik i no coż negatywny.

Załączniki

• 20220113_114626.jpg
    20220113_114626.jpg
    377,2 KB · Wyświetleń: 135
  • 20220119_110637.jpg
    20220119_110637.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 128
W Polsce :) iui w listopadzie :) ja robiłam w tej klinice w której mam gina i oni maja tam pakiet badań na inseminacje. Jak znajdę to wkleję tutaj
Ja mam z kolei informacje, że to jest obowiązkowe ustawowo. Sprawdzam teraz w innych klinikach i też jest. Tutaj przykład:

Hej mam 38 lat, staram się o 4 dziecię. Poroniłam w lipcu samoistnie i to było olśnienie, zeby spróbować jeszcze z 4 ostatni raz. Owulacyjny pasek z 10.01 byl wyraźny potem kolejne 3 dni jeszcze no i od 13.01 mam delikatne pobolewanie podbrzusza jak przed okresem, przemijające, wczoraj troche mocniej je czułam. Dziś tylko uczucie w dole brzucha, ze cos tam sie dzieje. Test najwcześniej po wyliczeniu powinnam wykonać 23, 25.01 okres powinien byc 25.01 lub 29.01. Oczywiście nie moge sie doczekać, wiec zrobilam teścik i no coż negatywny.

Pik mówi o tym, że owulacja dopiero będzie. Nie znam się. Ale ja bym obstawiała 12.01 więc owulacja wypadałaby 13-15.01, według mnie nie ma sensu test przed 25.01
Biorąc pod uwagę te dane to możesz być góra 7 dni po owu. Nie ma więc szans na jakikolwiek pozytywny test w takim czasie

Jak bardzo jesteś nakręcona to możesz zacząć robić od 22.01 ale na pewno nie wcześniej

reklama
Do góry