reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ustaliliśmy już wszystko.
Będzie po prostu dobrze!!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Hej Dziewczyny, przyszlam się podzielić info, że jestem 10 dpo i wyszedl mi delikatny pozytyw, okupiony niedelikatnym stresem jak zawsze - bo owulacja była po niedroznej stronie, ostatnio w takiej sytuacji przytrafiła mi się ciąża pozamaciczna. Ale co ma być to będzie. Jakby ktoś potrzymał kciuki, pomodlił się, wzniósł modły, cokolwiek - będę wdzięczna [emoji86]

reklama
Hej Dziewczyny, przyszlam się podzielić info, że jestem 10 dpo i wyszedl mi delikatny pozytyw, okupiony niedelikatnym stresem jak zawsze - bo owulacja była po niedroznej stronie, ostatnio w takiej sytuacji przytrafiła mi się ciąża pozamaciczna. Ale co ma być to będzie. Jakby ktoś potrzymał kciuki, pomodlił się, wzniósł modły, cokolwiek - będę wdzięczna 🙉
Piękna informacja z rana!
Ściskam 😗

Gratulacje dziewczyny. Wczorajszy nie czytałam na bieżąco a tutaj takie wieści.

Tak jak podejrzewałam naszej księgowe ogarnęły się same co i jak mamay robić więc wczoraj ogarnęłam 15 faktur. A u nas do każdej faktury opis, i 4 załączniki plus wksięgowanie do SAP. Siedziałam w pracy po godzinach bo już mailami dość leżących faktur.
W poniedziałek ma do nas przyjechać dyrektora oddziału więc kierowniczka już w stresie i kazała nam ogarnąć biurka, a u mnie niestety sterty papierów.
Ale jestem dobrej myśli.

Miłego weekendu dziewczyny 😗

Eee to licho szukasz, ja kupiłam pinki po 2,99zl za sztukę! 😀 i tez 10 sztuk, mniej się nie opłaca, na jakieś 2-3mce mi starczy 😛
Wcześniej też za tyle kupowałam, ale teeaz nie mogłam znaleźć takich tanich (jakby podrożały 🤔), tyle że ja zawsze szukam owulaków i ciążowych od jednego sprzedawcy i cyk bez kosztów przesyłeczki 🤣

Hej Dziewczyny, przyszlam się podzielić info, że jestem 10 dpo i wyszedl mi delikatny pozytyw, okupiony niedelikatnym stresem jak zawsze - bo owulacja była po niedroznej stronie, ostatnio w takiej sytuacji przytrafiła mi się ciąża pozamaciczna. Ale co ma być to będzie. Jakby ktoś potrzymał kciuki, pomodlił się, wzniósł modły, cokolwiek - będę wdzięczna 🙉
trzymam kciuki 🤞 no i tańce afrykańskie odprawiam 😁 Dawaj nam znać jak sytuacja 💪 Ale jestem podekscytowana 🤭

Ale ekstra! Super wiadomosc! Jednak sny się sprawdzają ❤️❤️❤️❤️
Mam nadzieję że nie, bo mi się dziś śniło że umieram... I drugi jakiś męczący sen. A dwa razy już śniły mi się niemowlaki l, i co? I właśnie nic z tego...
Ojej, ale suuuuper! Gratulujęęę 🎊 i Czekamy na pozotywne wieści! Musi być dobrze!

Hej dziewczyny mam pytanko, zwykle owulacje mam ok 20dc i wtedy miałam zaczynać brać dupka, teraz wygląda na to że była szybciej i nie bardzo wiem co robić. Zacząć już czy czekać eo wizyty ktora mam 17.01 właśnie w dzien kiedy powinna być owulacja teoretycznie

reklama
Trzymam mocno ❤

Do góry