reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
jak patrzę na wykresy innych dziewczyn to maja takie ładne a u nas zygzaki
Wiem właśnie... Moje jedyne odstępstwo to że budzę się o różnej godzinie na przestrzeni godziny czasu... No ale czy to że obudziłam się pół godz wcześniej niż zazwyczaj miałoby taki wpływ? Z drugiej strony ma być zaraz po przebudzeniu i ooo... 🤣

Wiem właśnie... Moje jedyne odstępstwo to że budzę się o różnej godzinie na przestrzeni godziny czasu... No ale czy to że obudziłam się pół godz wcześniej niż zazwyczaj miałoby taki wpływ? Z drugiej strony ma być zaraz po przebudzeniu i ooo... 🤣
ja wczoraj po przebudzeniu miałam 36.9 a dzisiaj po przebudzeniu 36.6 wiec raczej nie ma to wpływu na to

reklama
Do góry