reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć wszystkim dziewczynom.
Zwłaszcza nowe twarze witam serdecznie i obyście długo w tym wątku nie zagościły🤞🏻🫶🏻.

Witam serdecznie 😎
Czy cała stara gwardia jest już w zdrowych ciążach? Liczę, że tak! 🤍
Nie wiem czy się coś pozmieniało tu czy nie, ale istnieje jakiś nowy wątek STARACZKOWY? Czy to jest jeszcze ten czy szukać nowego?
Cześć, cześć. Nic się nie zmieniło, po prostu kilka nowych twarzy przybyło.
To smutne, że wracają osoby, których nie zdążyłam poznać.

Z ogłoszeń parafialnych:
Co do organizacji miałabym taki pomysł, żeby ten wątek był stricte o naszych staraniach, diagnostyce.
A „Bez tabu” niech będzie o pierdołach, bo faktycznie lekki bajzel się zrobił🤔.

Cześć wszystkim dziewczynom.
Zwłaszcza nowe twarze witam serdecznie i obyście długo w tym wątku nie zagościły🤞🏻🫶🏻.

Cześć, cześć. Nic się nie zmieniło, po prostu kilka nowych twarzy przybyło.
To smutne, że wracają osoby, których nie zdążyłam poznać.

Z ogłoszeń parafialnych:
Co do organizacji miałabym taki pomysł, żeby ten wątek był stricte o naszych staraniach, diagnostyce.
A „Bez tabu” niech będzie o pierdołach, bo faktycznie lekki bajzel się zrobił🤔.

Generalnie w razie jakby nie było wątku o staraniach (nie musi być tylko i staraniach, ale przede wszystkim dla osób starających się) to ja założę swój bo potrzebuje miejsca tylko dla staraczek

Generalnie w razie jakby nie było wątku o staraniach (nie musi być tylko i staraniach, ale przede wszystkim dla osób starających się) to ja założę swój bo potrzebuje miejsca tylko dla staraczek
Z tym, że to jest miejsce dla Staraczek.
Staraczek z doświadczeniem cp, jak i bez tego typu doświadczenia.

Jest po prostu drugi wątek „Bez tabu” i tam raczej o rzeczach innych od starań można pisać.
Przynajmniej tak to rozumiałam, bo mimo dłuższych doświadczeń ze staraniami, to na forum jestem od niedawna🤷🏻‍♀️.

Z tym, że to jest miejsce dla Staraczek.
Staraczek z doświadczeniem cp, jak i bez tego typu doświadczenia.

Jest po prostu drugi wątek „Bez tabu” i tam raczej o rzeczach innych od starań można pisać.
Przynajmniej tak to rozumiałam, bo mimo dłuższych doświadczeń ze staraniami, to na forum jestem od niedawna🤷🏻‍♀️.

Jak ja byłam na forum to staraczki od zawsze były o wszystkim, ale dla staraczek.
Później wyszła drama bo nie staraczki chciały dalej gadać na staraczkach i między innymi mnie to nie pasowało.
Ja lepiej czuję się w przestrzeni, w której są osoby walczące z niepłodnością i na codzień wolałabym mieć taki wątek gdzie będą tylko staraczki bo jeśli będę chciała wiedzieć co u moich ulubionych ciężarówek to na pewno zapytam 🥰
Dlatego pytam czy teraz jest to wątek ponownie STARACZKOWY.
Nie przeszkadza mi rozmawianie o wszystkim na wątku dla starających się bo to naturalne, ze dotyczą nas różne tematy nie tylko cykle i stymulacje.
Przez moje 2 lata na bb zawsze do tego służył ten wątek 😉 ale jeśli teraz po dłuższym czasie są jakieś nowe zasady to luz. Dajcie tylko znaka bo wtedy założę miejsce dla staraczek o wszystkim hurtem

Jak ja byłam na forum to staraczki od zawsze były o wszystkim, ale dla staraczek.
Później wyszła drama bo nie staraczki chciały dalej gadać na staraczkach i między innymi mnie to nie pasowało.
Ja lepiej czuję się w przestrzeni, w której są osoby walczące z niepłodnością i na codzień wolałabym mieć taki wątek gdzie będą tylko staraczki bo jeśli będę chciała wiedzieć co u moich ulubionych ciężarówek to na pewno zapytam 🥰
Dlatego pytam czy teraz jest to wątek ponownie STARACZKOWY.
Nie przeszkadza mi rozmawianie o wszystkim na wątku dla starających się bo to naturalne, ze dotyczą nas różne tematy nie tylko cykle i stymulacje.
Przez moje 2 lata na bb zawsze do tego służył ten wątek 😉 ale jeśli teraz po dłuższym czasie są jakieś nowe zasady to luz. Dajcie tylko znaka bo wtedy założę miejsce dla staraczek o wszystkim hurtem
Tu są tylko staraczki.
Też by mi nie odpowiadało, gdyby między nas weszła przyszła mama.

Już dość w moim otoczeniu jest przyszłych mam i mam w ogóle😪.

reklama
Tu są tylko staraczki.
Też by mi nie odpowiadało, gdyby między nas weszła przyszła mama.

Już dość w moim otoczeniu jest przyszłych mam i mam w ogóle😪.

Właśnie o to mi chodziło 😉
To zostaje i ja😂

Też uważam, że mamy prawo do posiadania przestrzeni w której będziemy czuć się bezpiecznie.
Dla jednych towarzystwo przyszłych mam jest neutralne, a dla innych bardzo bolesne. Ja miewam różne momentu dlatego w tym gorszym wolałabym wiedzieć, że jak tu wejdę to będę dalej czuć się dobrze.

Myślę, że takie emocje są normalne i nie zawsze musimy mieć zasoby by to "znosić" z uśmiechem.

Do góry