Bomii92
Początkująca w BB
Ja na samym początku stymulacji dostałam lamette ale na mnie wcale nie zadziałała. Lekarz przepisał mi zastrzyki dzięki którym pęcherzy pięknie urósł oraz zastrzyk na jego pęknięcie. Cieszę się że chociaż na zastrzyki mój organizm dobrze reaguje chociaż się jeszcze nie udało. Mam nadzieje że kolejne sytumulacje przyniosą efektHej, u mnie AMH wysokie, niedoczynność tarczycy na razie w normie, na obecną chwilę mam ciągle brak owulacji, teraz miałam pierwszy cykl stymulowany lamettą, pojawiło się kilka drobnych pęcherzyków i raczej nic z tego nie będzie, w środę kolejny monitoring i wskazówki co dalej.
W domu mam już 6-cio letnie dziecko i o dziwo zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu, myślałam, że z drugim będzie tak samo, a tu nic i coraz bardziej mnie to przeraża.
Co do czasu przez te 6 lat dużo mogło się pozmieniać w twoim organizmie, jeśli jednak cały czas nie masz owulacji potwierdzonej monitoringiem lekarz powinien Ci taką stymulację wywołać i zobaczyć jak Twój organizm będzie reagował. Jeśli to twój początek z owulacją stymulowana to pewnie jeszcze to chwilę potrwa zanim lekarz ustali co będzie dla ciebie najlepsze i dla twoich pęcherzyków