reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Zdobienie testu może faktycznie nie ma sensu, ponieważ lepszy byłby monitoring , ale tak jak napisałam, czuję się , że na bank ta owu jest bo wiem jak się zawsze czuje przy owu - ponieważ za tydzień jak zrobię proga to będzie on pozytywny, ponieważ tak sprawdzałam.

Ale zapytałam również co może być przyczyny późnych owulacji? I to pytanie jest bez sensu też według ciebie. To po co te forum jest
Nie pytanie jest bez sensu tylko zrobienie testu tak "od czapy" w dowolnym momencie cyklu może być bez sensu :)

reklama
Wiesz zrobienie testu że tak powiem ni z gruchy ni z pietruchy ma sens ;)

Chyba wygląda to lepiej 😁
No ale cóż, czasem można się nie zrozumieć.

Jak dla mnie zabrzmiało tak jak to zrozumiały dziewczyny- nie bez sensu jest pytanie a bez sensu jest robienie testu owu od czapy. Nawet miałam Ci odpisać, dokładnie coś jak Ola, ale ze już odpisała to zrezygnowałam.
Też chciałam odpisać, ale Olka była wywołana to nie wchodziłam na afisz 😌😌😌

Wiesz zrobienie testu że tak powiem ni z gruchy ni z pietruchy ma sens ;)

Chyba wygląda to lepiej 😁
No ale cóż, czasem można się nie zrozumieć.
Wiesz, ze jest tylu masa kobiet i każda pisze inaczej i w innym stylu, inaczej dobiera słowa, inaczej składa zdanie ?
Wiesz już jak większość z nas zrozumiała to po co kogoś poprawiać skoro sama złe zrozumiałaś ?

Wiesz, ze jest tylu masa kobiet i każda pisze inaczej i w innym stylu, inaczej dobiera słowa, inaczej składa zdanie ?
Wiesz już jak większość z nas zrozumiała to po co kogoś poprawiać skoro sama złe zrozumiałaś ?
Więc napisałam wyżej, czasem można się nie zrozumieć 😱

reklama
Do góry