reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej dziewczyny, dołączam do grona staraczek - jakoś czuje ze potrzebuje ;) pierwszy cykl starań za nami, jeszcze co prawda 2 dni do miesiączki… mam już dwie córki - Amelia lat 5 i Kalina 11 mcy, mam tez za sobą jedno poronienie. Niestety po drugiej ciąży wyszło mi Hashimoto i arytmia serca..
wróżę Ci, ze długo tu nie posiedzisz 😎

reklama
Dziewczyny jest źle 😭

Załączniki

• Screenshot_20220629_161217.jpg
    Screenshot_20220629_161217.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 167
powiem Ci, ze nie wiem jak to jest jak nie ma żadnych plemników... co tu może być przyczyną, czy np usunięcie ewentualnych żylaków by pomogło. Nie mam pojęcia jakie jest postępowanie przy takich wynikach. No ale nie ma co się oszukiwać, nie jest dobrze :(
Nie wiem jak mu o tym powiedzieć 😒

reklama
na pewno nie bedzie to latwe. Dla faceta to bardzo drazliwy temat. Mysle, ze przede wszystkim powinnas go zapewnic, ze jest dalej super i pelnowartosciowym facetem, jestescie wtym razem i nic nie stracil w Twoich oczach.
No to przecież wiadome... No nic, nie będę wam tu już miejsca zajmowała. Poszukamy jakiegoś lekarza, może będzie kiedyś jakiś cud... A jak nie to mam nadzieję, że się nie poddamy i jakoś zadziałamy inaczej w tym kierunku.

Trzymam za was kciuki ✊✊

Do góry