reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Przeniosłam post na drugi wątek żeby tu nie śmiecić bo nie wiem dlaczego wstawiłam to na Staraczki 🙈 przepraszam
Ja jak szukałam wątku dla dziewczyn starających się wyskoczyło mi testujemy i tak za każdym razem jak odświeżam stronę mi wyskakuje.
Korzystam z przeglądarki w telefonie... Nie mogę pobrać aplikacji na mój dziwny telefon 😒

Tak 😅 stwierdził, że wolałby w domu bo bym mu pomogła 😂
Mówię mu, może jakieś gazetki będzie miał, ale potem mi się tak dziwnie zrobiło, że będzie patrzył na jakieś gołe laski z CKMu 😅
Ale ten jeden raz mu wybaczę 😅
Ja już jestem na zdecydowanie dalszym etapie... takich momentów mój mąż ma za sobą już sporo, więc... nie myślimy już w kategoriach gazetek czy filmów, raczej w nastawieniu na cel ;-) Ale życzę Wam oczywiście, żeby to był ten jeden raz :-)
Dodam jeszcze, że w klinice możliwa jest obecność partnerki, jeśli to konieczne, także mogłabyś pomagać na miejscu :-)

Ja już jestem na zdecydowanie dalszym etapie... takich momentów mój mąż ma za sobą już sporo, więc... nie myślimy już w kategoriach gazetek czy filmów, raczej w nastawieniu na cel ;-) Ale życzę Wam oczywiście, żeby to był ten jeden raz :-)
Dodam jeszcze, że w klinice możliwa jest obecność partnerki, jeśli to konieczne, także mogłabyś pomagać na miejscu :-)
Wiadomo, jeśli trzeba to trzeba. 🙂 Jutro będę dzwoniła mam nadzieję, że terminy są w miarę szybkie...
No i najlepiej tak 3-4 dni bez sexow itp czytałam.

Dziewczyny czy przed badaniami z zakresu immunologii należy jakoś specjalnie się przygotować? Są jakieś zasady tych badań?

Siemka :) co mogę brać na poprawę jakości pęcherzyków/owulacji? Za parę dni nowy cykl i coś bym sobie nowego zapodała 😂 inozytol przetestowany, planuję kupić oeparol. Co jeszcze 😄?

Dziewczyny czy przed badaniami z zakresu immunologii należy jakoś specjalnie się przygotować? Są jakieś zasady tych badań?
Podobno immunofenotyp lepiej w drugiej połowie cyklu, ale ja robiłam w pierwszej i też wyszło :) poza tym musisz być minimum miesiąc od ostatniej choroby. Co planujesz robić?

Podobno immunofenotyp lepiej w drugiej połowie cyklu, ale ja robiłam w pierwszej i też wyszło :) poza tym musisz być minimum miesiąc od ostatniej choroby. Co planujesz robić?
Planuje iść w piątek wiec będę jakoś 2 dni przed @. A do zrobienia mam sporo badań, wrzucę screena, niektóre nazwy są podobne ale z tych co coś mi mówią to:
Przeciwciała ANA
Test coombsa
Przeciwciała cytoplazmatyczne
Białko C reaktywne
Beta 2 mikroglobulina
LDH
IGA IGG IGM (immunoglobina a, g i m)
Screenshot_20220627-101947_Drive.jpg

reklama
Do góry