reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Michał Kot jest dobry, to fakt, dużo wiedzy na temay suplementów, ale pamiętajcie, że on pracuje dla dużej firmy z suplami więc będzie ciągle sugerował żeby je kupować 😊
Ja jeszcze polece konto Yemichudne chyba nawet dzisiaj w stories mówiła o tym jak leki na żelazo mają szkodliwy wpływ na jelita i że leki powinno się brać naprawdę w ostateczności.

reklama
Michał Kot jest dobry, to fakt, dużo wiedzy na temay suplementów, ale pamiętajcie, że on pracuje dla dużej firmy z suplami więc będzie ciągle sugerował żeby je kupować 😊
Ja jeszcze polece konto Yemichudne chyba nawet dzisiaj w stories mówiła o tym jak leki na żelazo mają szkodliwy wpływ na jelita i że leki powinno się brać naprawdę w ostateczności.
Ja brałam żelazo do ssania, to było jedyne, które przyniosło efekt i wchłaniało się a anemię miałam na granicy przetaczania już. I po tym żelazie tak naprawdę wszystko mi się poprawiło łącznie z cerą i włosami ale brałam pół roku 🤷

Jasne, ja przyznam że nie kupiłam żadnego z tych supli ale tak ogólnie korzystam z tego co on publikuje :). Miski polifenoli, te sprawy :). Dużo się można dowiedzieć.

Mam pytanie do dziewczyn, które robiły badania na zespół antyfosfolipidowy.
Długo czekałyście na wyniki z krwi? Ja oddawałam krew w czwartek i nadal nie mam... Nie wiem czy to norma czy zapomnieli o mnie w labo

Ja testowałam kilka rzeczy z healthlabs i bardzo sobie chwalę 🤷🏽‍♀️

Dziewczyny zrobiłam dwa pinki bo taki miałam zestaw 10 i 20 czułość…
Oba dodatnie… pierwszy raz w życiu i oczywiście nie wierze w te wyniki a może tylko ja widzę druga kreskę 🙈 boje się ze fałszywie dodatnie od tych silnych antybiotyków albo coś 🙈 pójdę oczywiście na betę jak tylko otworzą i proga.
2 dzień spóźnienia dzisiaj @

Załączniki

• 053E79C7-8CD5-4759-BCFD-117440F7055A.jpeg
    053E79C7-8CD5-4759-BCFD-117440F7055A.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 173
  • C42ACD53-09B7-4F5F-A7EF-CDD3DA464265.jpeg
    C42ACD53-09B7-4F5F-A7EF-CDD3DA464265.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 177
Oba dodatnie… pierwszy raz w życiu i oczywiście nie wierze w te wyniki a może tylko ja widzę druga kreskę 🙈 boje się ze fałszywie dodatnie od tych silnych antybiotyków albo coś 🙈 pójdę oczywiście na betę jak tylko otworzą i proga.

Gratulacje! Wyczuwam dość wysoka betę ❤️

Gratulacje ❤️

reklama
Do góry