reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Byłam wczoraj na szybkim USG. Torbiel na szczęście znikła i to tyle z dobrych wieści. Za to nie było żadnego pęcherzyka (8dc) i cienkie endometrium. Lekarz skreslil ten cykl i od następnego wchodzi stymulacja. Także w lipcu działamy 😆
nie było żadnego pęcherzyka czy żadnego dokonującego? Kurde może po prostu będzie to dłuższy cykl, owu później, ja w 8dc tez nie zawsze mam się czym pochwalić. Będziesz szła jeszcze raz za jakiś czas?

reklama
Hej!
Jestem tu nowa! Jak wyglądają wasze starania? Jakie jecie witaminy? Jakie badania robicie?
Ogólnie możecie napisać swoje rady jeżeli chodzi o starania, nawet jeżeli radą miałoby być "co ile i kiedy to robić" heh.

Do góry