reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
To test z 8 czerwca...
Teraz się boję, że pewnie ta beta rośnie i okaże się że to cp😪

Załączniki

• Screenshot_20220615_194523_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_20220615_194523_com.google.android.apps.photos.jpg
    126,5 KB · Wyświetleń: 109
A ile to było po domniemane owulacji? Kurczę bardzo dziwna tą sytuacja... Przykro mi 😔 Trzymam kciuki żeby to nie była CP!
"okres" dostałam w 13tym dniu po piku od testów. Czyli moja stała faza 12 dni od owu by się zgadzała. Nic nie wskazywało na to że ten okres to nie okres. Nic. A jestem wyczulona na wszystkie odchylenia od normy

@Agnes4312 czy Ty z Nami pogrywasz? Najpierw oznajmujesz, że masz okres, a potem rzucasz tu pozytywem? 😲😂 Trzymam kciukasy! Z tego co pamiętam @kasiaa91 miała normalnie okres i myślała, że biochem a tam ciąża się dalej rozwijała 😝
Dokładnie, dokładnie :) i to serio był „OKRES” - 5 dni, mocno, skrzepy, no wypisz wymaluj, nawet mocniejszy niż moje normalne 🙄🙄🙄

Ciąża wewnątrzmaciczna, przeżyła te krwotoki i sobie rosła.

reklama
Dokładnie, dokładnie :) i to serio był „OKRES” - 5 dni, mocno, skrzepy, no wypisz wymaluj, nawet mocniejszy niż moje normalne 🙄🙄🙄

Ciąża wewnątrzmaciczna, przeżyła te krwotoki i sobie rosła.
Właśnie twoja historię tez czytałam bo ja właśnie przeszłam przez 3dniowy okres z krwią skrzepami normalnie tyle że skape bardzo... jesli jutro zrobię test myślę rozwieje moje wątpliwości?

Do góry