reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
To test z 8 czerwca...
Teraz się boję, że pewnie ta beta rośnie i okaże się że to cp😪

Załączniki

• Screenshot_20220615_194523_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_20220615_194523_com.google.android.apps.photos.jpg
    126,5 KB · Wyświetleń: 106
A ile to było po domniemane owulacji? Kurczę bardzo dziwna tą sytuacja... Przykro mi 😔 Trzymam kciuki żeby to nie była CP!
"okres" dostałam w 13tym dniu po piku od testów. Czyli moja stała faza 12 dni od owu by się zgadzała. Nic nie wskazywało na to że ten okres to nie okres. Nic. A jestem wyczulona na wszystkie odchylenia od normy

@Agnes4312 czy Ty z Nami pogrywasz? Najpierw oznajmujesz, że masz okres, a potem rzucasz tu pozytywem? 😲😂 Trzymam kciukasy! Z tego co pamiętam @kasiaa91 miała normalnie okres i myślała, że biochem a tam ciąża się dalej rozwijała 😝
Dokładnie, dokładnie :) i to serio był „OKRES” - 5 dni, mocno, skrzepy, no wypisz wymaluj, nawet mocniejszy niż moje normalne 🙄🙄🙄

Ciąża wewnątrzmaciczna, przeżyła te krwotoki i sobie rosła.

reklama
Dokładnie, dokładnie :) i to serio był „OKRES” - 5 dni, mocno, skrzepy, no wypisz wymaluj, nawet mocniejszy niż moje normalne 🙄🙄🙄

Ciąża wewnątrzmaciczna, przeżyła te krwotoki i sobie rosła.
Właśnie twoja historię tez czytałam bo ja właśnie przeszłam przez 3dniowy okres z krwią skrzepami normalnie tyle że skape bardzo... jesli jutro zrobię test myślę rozwieje moje wątpliwości?

Do góry