reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Pewnie, że dasz radę.
Większość z nas ma tu IO, chociaż lwia część pewnie o tym nie wie. To już choroba cywilizacyjna.
Bierz metformine (najlepiej nie w wersji xr) i zaraz wszystko ogarniesz [emoji3590]
Okej! Tak myślałam że ta insulina to dramat..
2 dni temu na czczo prawie 25 było.. ale zaczelam odrazu dzialac to mam nadzieję że szybko się ogarnie :)

reklama
Znalazłaś jakaś dobra ofertę? Podrzuć no link 😀
Ja jestem entuzjastką testów strumieniowych i już 3 raz zamawiam:

Co prawda zdarzyło mi się, że po czasie była 2 kreska, no ale po czasie, więc nie powinno się odczytywać. W czasie zawsze był bialutkie.

Ja jestem entuzjastką testów strumieniowych i już 3 raz zamawiam:

Co prawda zdarzyło mi się, że po czasie była 2 kreska, no ale po czasie, więc nie powinno się odczytywać. W czasie zawsze był bialutkie.
20 sztuk 🤩 dzięki, jak mi się w tym cyklu nie uda to biorę :D

reklama
Hej dziewczyny,
Tak jak radziłyście zrobiłam krzywa cukrowo insulinowo. Zerkniecie na wyniki? Lekarza mam za tydzień dopiero.

Glukoza:
Na czczo- 101
Po 1 h- 120
Po 2 h- 112

Insulina:
Na czczo: 19.6
Po 1 h- 79,4
Po 2h- 86,2
Moja insulina to w ogóle jakiś kosmos 🤯 22,5/252,0/117,0 więc te Twoje wyniki nie wydają mi się aż takie złe 😂 no ale problem z insulina jest :)

Do góry