reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Pewnie, że dasz radę.
Większość z nas ma tu IO, chociaż lwia część pewnie o tym nie wie. To już choroba cywilizacyjna.
Bierz metformine (najlepiej nie w wersji xr) i zaraz wszystko ogarniesz [emoji3590]
Okej! Tak myślałam że ta insulina to dramat..
2 dni temu na czczo prawie 25 było.. ale zaczelam odrazu dzialac to mam nadzieję że szybko się ogarnie :)

reklama
Znalazłaś jakaś dobra ofertę? Podrzuć no link 😀
Ja jestem entuzjastką testów strumieniowych i już 3 raz zamawiam:

Co prawda zdarzyło mi się, że po czasie była 2 kreska, no ale po czasie, więc nie powinno się odczytywać. W czasie zawsze był bialutkie.

Ja jestem entuzjastką testów strumieniowych i już 3 raz zamawiam:

Co prawda zdarzyło mi się, że po czasie była 2 kreska, no ale po czasie, więc nie powinno się odczytywać. W czasie zawsze był bialutkie.
20 sztuk 🤩 dzięki, jak mi się w tym cyklu nie uda to biorę :D

reklama
Hej dziewczyny,
Tak jak radziłyście zrobiłam krzywa cukrowo insulinowo. Zerkniecie na wyniki? Lekarza mam za tydzień dopiero.

Glukoza:
Na czczo- 101
Po 1 h- 120
Po 2 h- 112

Insulina:
Na czczo: 19.6
Po 1 h- 79,4
Po 2h- 86,2
Moja insulina to w ogóle jakiś kosmos 🤯 22,5/252,0/117,0 więc te Twoje wyniki nie wydają mi się aż takie złe 😂 no ale problem z insulina jest :)

Do góry