reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Pozytywny!!! 😭😍 Jestem w ogromnym szoku, mam ochotę skakać i jednoczenie zadzwonić do wszystkich i się pochwalić 🥺 nie mogę uwierzyć że się udało mimo że w grudniu można powiedzieć że wyniki męża były jak wyrok.
A mogę wiedzieć jakie wyniki miał mąż? Bo mój też ma obniżone parametry i tak z ciekawości...

reklama
Pozytywny!!! 😭😍 Jestem w ogromnym szoku, mam ochotę skakać i jednoczenie zadzwonić do wszystkich i się pochwalić 🥺 nie mogę uwierzyć że się udało mimo że w grudniu można powiedzieć że wyniki męża były jak wyrok.
no gratulacje!!! 💐 Pokaż go tu - popatrzymy razem 😜 Mogłabyś mi przekazać pałeczkę, bo jutro testuję 😎😝

Ja też gapię się na test - chyba boję się, że jak go zostawię samego to coś nabroi, albo ktoś mi go podmieni 🤣

tak coś czulam🥰 gratulacje!! 💚Zawsze tak jest ze w najmniej oczekiwanym momencie są te kreski... lekarz Ci mowil ze nie widzi tej owulacji w tym cyklu i proszę. Jak ja zaszłam w październiku to tez nijak mi to wychodziło z obliczeń i mąż się śmiał ze chyba nie jego😅

Hej dziewczyny,
Tak jak radziłyście zrobiłam krzywa cukrowo insulinowo. Zerkniecie na wyniki? Lekarza mam za tydzień dopiero.

Glukoza:
Na czczo- 101
Po 1 h- 120
Po 2 h- 112

Insulina:
Na czczo: 19.6
Po 1 h- 79,4
Po 2h- 86,2

Glukoza poza tą na czczo jest ok, ale insulina jest fatalna.
Dobry lekarz ogarnie na luzie.
Dieta i metformina i będzie gites [emoji16][emoji1696]
Hej dziewczyny,
Tak jak radziłyście zrobiłam krzywa cukrowo insulinowo. Zerkniecie na wyniki? Lekarza mam za tydzień dopiero.

Glukoza:
Na czczo- 101
Po 1 h- 120
Po 2 h- 112

Insulina:
Na czczo: 19.6
Po 1 h- 79,4
Po 2h- 86,2

reklama
Do góry