Nel331
Fanka BB :)
Tez myśle, ze przeczytają tylko 1 stronę albo to co będzie wytłuszczone.Myślisz, że oni to przeczytają? Zrób jednostronnie to im się odechce
Wytłuścić im wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez myśle, ze przeczytają tylko 1 stronę albo to co będzie wytłuszczone.Myślisz, że oni to przeczytają? Zrób jednostronnie to im się odechce
Ja mam od hematologa zalecenie od starań a teraz od endokrynologa cały czas z wyłączeniem miesiączki.A Acard przyjmuje się od początku, czy wdraża się go dopiero po pozytywnym teście?
a chxialam tego uniknąć zwykle wystarczy, czy posiew ?Furaginy w ogóle nie jedz tylko marsz na badanie moczu i antybiotyk celowany
Ja mam zalecenia od immu,żeby wdrożyć od owulacji, ale Zazuu pisała, ze można cały cykl oprócz krwawienia o ile dobrze pamietamA Acard przyjmuje się od początku, czy wdraża się go dopiero po pozytywnym teście?
No niestety tak to nie działa, zwłaszcza od 2019 roku, teraz wystarczy czegoś nie załączyć w jednym egzemplarzu i sąd zwraca wniosek czy pozew, jeśli jesteś pełnomocnikiem, to bez wyzywania do uzupełnienia braków formalnych. Także mnóstwo skupienia na pierdołach formalnych zamiast na istocieTez myśle, ze przeczytają tylko 1 stronę albo to co będzie wytłuszczone.
Wytłuścić im wszystko
W ogóle w końcu się ujawnię bo my koleżanko jesteśmy obie po prawie ja aktualnie (to już jakieś 3 lata ) przepisałam sie do radców z uwagi na etat ale aplikacje tez robiłam adwokacka. Przy czym ja właśnie przez te wszytskie formalności sądowe totalnie nie czuje procesów i poszłam w umowy i w in house. Do tego znalazłam sobie swoją specjalizacje i tak sobie w niej trwamNo niestety tak to nie działa, zwłaszcza od 2019 roku, teraz wystarczy czegoś nie załączyć w jednym egzemplarzu i sąd zwraca wniosek czy pozew, jeśli jesteś pełnomocnikiem, to bez wyzywania do uzupełnienia braków formalnych. Także mnóstwo skupienia na pierdołach formalnych zamiast na istocie
Zwykle i posiewa chxialam tego uniknąć zwykle wystarczy, czy posiew ?
Będą pewnie jakiejś sumy złotych szukaliTez myśle, ze przeczytają tylko 1 stronę albo to co będzie wytłuszczone.
Wytłuścić im wszystko
Dziękuje !Zwykle i posiew
Na zwykłym wyjdą bakterie jako takie i wtedy pewnie dostaniesz antybiotyk ze schematu jak monural, na posiew czekasz z tydzień ale wtedy będzie potwierdzenie czy ten 1 wystarczył czy trzeba jeszcze coś dołożyć
Monural w ciąży i w staraniach możesz, furagina jest już mocno nie lubiana przez lekarzy mających o urologii pojęcie