Moonstone
Moderator
Szlag, za późno.Dziewczyny uważajcie na siebie
A może być komputer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szlag, za późno.Dziewczyny uważajcie na siebie
Ja byłam za biedna na to a teraz jestem za staraJa tez chciałam zostać prawnikiem, jak sie naoglądałam seriali o prawnikach. Szybko mi przeszło, jak moja głowa ogarnęła, se niestety życie to nie serial
Ale przecież to akurat fajna robota. Wrzucasz na ksero, x14, składasz. Przynajmniej szybko widać efekt tej robotyJa mam do złożenia wniosek o stwierdzenie nabycia spadku na 14 spadkobierców, każdy musi dostać swoj egzemplarz załączników. Cholernie mi się nie chce
ja jeszcze oglądałam seriale medyczne za młodu i stwierdziłam, że mogłabym być lekarzem i tyleJa tez chciałam zostać prawnikiem, jak sie naoglądałam seriali o prawnikach. Szybko mi przeszło, jak moja głowa ogarnęła, se niestety życie to nie serial
Tak ale w żadnym niczego nie może zabraknąć a to zawsze dla mnie stres żeby to dobrze poskładaćAle przecież to akurat fajna robota. Wrzucasz na ksero, x14, składasz. Przynajmniej szybko widać efekt tej roboty
Myślisz, że oni to przeczytają? Zrób jednostronnie to im się odechceTak ale w żadnym niczego nie może zabraknąć a to zawsze dla mnie stres żeby to dobrze poskładać
Czytają czytają, potrafią zwrócić nawetMyślisz, że oni to przeczytają? Zrób jednostronnie to im się odechce
No nie wyglada na kreskę testowąDziewczyny u mnie dzisiaj jakiś cień cienia mało go widać na zdjęciu ale to facelle więc nie wiem czy prawdę mówi chyba lecę na betę
Dziewczyny u mnie dzisiaj jakiś cień cienia mało go widać na zdjęciu ale to facelle więc nie wiem czy prawdę mówi chyba lecę na betę