Anka_83
Fanka BB :)
Ale mnie zmylił awatar Fajny, taki żmijowatyI jak moja Opal jak była mała <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mnie zmylił awatar Fajny, taki żmijowatyI jak moja Opal jak była mała <3
Z dedykacją dla wszystkich plujących jadem XDAle mnie zmylił awatar Fajny, taki żmijowaty
O matko co to za awatarNudzi mi się na tym dyżurze. Nikogo nie ma do 14
Zamknij oczy i na spokojnie się zastanów, co jest dla ciebie lepszeMnie coś w plecach dzisiaj łupie, ale nie wiem czy nie zatrułam się właśnie tym naszym jadem. Tyle go tutaj, że już mi się na plecy przelał.
Myślę, czy iść na monitoring w tym miesiącu czy dać sobie spokój... Miałam takie plamki krwi dzisiaj, ale to dosłownie parę nitek. Z jednej strony mnie ciekawi co tam się u mnie dzieje, ale z drugiej nie mam jakiegoś ciśnienia. I nie wiem teraz co robić
No bo ja jestem wężem. Leżę - idę XDO matko co to za awatar
No weź poznałam Cię jako białego kotka, potem był słodki piesek a terassssssssNo bo ja jestem wężem. Leżę - idę XD
No jednak ni chuya nie idę. Nie będę się przejmować niepotrzebnie i przeżywać. Jeszcze tylko te wakacje sobie pochilluje i potem na jesień się wezmę, może pod koniec sierpniaZamknij oczy i na spokojnie się zastanów, co jest dla ciebie lepsze
Wąż rzeczny jest niebezpieczny!!No bo ja jestem wężem. Leżę - idę XD
A czemu tak że tylko dwa dni? Ja zawsze na stymulacji biorę 5 pełnych dni.Hej!
Ja dziś 10 dc, to mój drugi cykl po poronieniu. Nie przyznałam się, ale wzięłam aromek w 2 i 7 dniu cyklu, tak jak mi kiedyś ginka kazała jak mialam pierwszy cykl stymulowany. A kij tam, zobaczymy co będzie. W poprzednim cyklu nic nie brałam i owulacji nie było. Dzisiaj miałam też takie niteczki krwi w śluzie. Może bedzie owulka w tym miesiącu
Jak nie, to w przyszłym biorę aromek od 2 do 6 dc, ale narazie bez ovi