Z
zaz208622
Gość
Kumam, ale nie kumam mierzenia temperatury teraz i to ciała [emoji28]
Bo boli mnie brzuch [emoji30]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo boli mnie brzuch [emoji30]
Po prostu czuje cały czas jakbym miała gorączkę. Nie chodziło mi o odniesienie do cyklu, a zwykłej choroby.Kumam, ale nie kumam mierzenia temperatury teraz i to ciała [emoji28]
Ja bym obstawiała albo dzień wcześniej albo 2 dni później [emoji28]
Ale z mojego wykresu w tym cyklu też niewiele rozumiem, bawi mnie tylko jak równo co 2 dni uprawialiśmy seks [emoji23][emoji28][emoji23]Zobacz załącznik 1355870
Po prostu czuje cały czas jakbym miała gorączkę. Nie chodziło mi o odniesienie do cyklu, a zwykłej choroby.
No dobra, fixuje. Głupieje. Boję się zrobićAle pytasz czy temperatura nie wskazuję na ciążę [emoji6]
Po prostu zrób test [emoji2272]
popieram Zazuu - zrób test, a nie Nas tu stresujeszAle pytasz czy temperatura nie wskazuję na ciążę [emoji6]
Po prostu zrób test [emoji2272]
A ja złapałam wkrętę z objawami (chyba muszę iść spać [emoji1787]). W zeszłym cyklu o poranku w dzień przed testowaniem pisałam Wam, że mi wyskoczyły kropki fioletowe na policzkach i myślałam, że to od mrozu (pamiętam, że mnie poliki podszczypywały wtedy), a wieczorem po prysznicu nagle ryj zaczął mnie piec i czerwona byłam jakbym jakiejś alergii dostała, albo spaliła twarz na słońcu (po kilkunastu minutach całkowicie przeszło) i na drugi dzień miałam pozytyw. I wiecie co? Dzisiaj mnie policzki podszczypują tak samo i wkręta level hard weszła [emoji2356][emoji1787] Wybijcie mo to z głowy i powiedzcie, żem głupia, bo z tą częstotliwością seksu podczas owu to chyba by mnie musiał wróżek zapłodniuszek w nocy zaatakować [emoji23]