reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
PS. Temperatura raczej nie wskazuje na ciąże, prawda? Od tygodnia mam lekki stan podgorączkowy. Temperatura mi się waha cały czas od 36,9 do 37,2.
Zależy chyba jaką masz normalnie, jak koło 36,6 to masz lekką podwyższoną więc to może być ciąża. Ktoś tu niedawno wrzucał screeny z forum gdzie dziewczyny pisały, że będąc w ciąży temperatura im się bardzo wahała i czasami spadała dość mocno, więc też nie ma się co tym za bardzo sugerować.
My tu chyba wszystkie żyjemy tym Twoim testem teraz :)

Zależy chyba jaką masz normalnie, jak koło 36,6 to masz lekką podwyższoną więc to może być ciąża. Ktoś tu niedawno wrzucał screeny z forum gdzie dziewczyny pisały, że będąc w ciąży temperatura im się bardzo wahała i czasami spadała dość mocno, więc też nie ma się co tym za bardzo sugerować.
My tu chyba wszystkie żyjemy tym Twoim testem teraz :)
Ja nie żyje 😂 ja po prostu czuje, że to nie ciąża. Mimo, że bardzo bym chciała. Tak jest chyba łatwiej, bo potem ciężko jest się pogodzić z porażka. A temperaturę mam normalna 36,6. Jak wezmę paracetamol to zbija mi teraz do 36,8.

Temperature to się mierzy w kontakcie ze śluzówką, tuż po wstaniu i zawsze o tej samej godzinie.
Każdą inną można se w buty wstawić.
Po prostu zrób ten testy zamiast kombinować [emoji85]
Wiadomka. Ja się sugeruje zwykła temperatura ciała, nie mierzona w kontakcie z śluzówka.

reklama
Do góry