reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dzień dobry Dziewczyny!
Ja z racji, że za 2 dni wracam do pracy po 2 miesiącach nieobecności przygotowuje się do tego mentalnie. Trochę (a może trochę bardziej niż trochę) się tego boje. Zwłaszcza, że muszę być w biurze czyli muszę pojechać do Warszawy, zaczęłam nawet namawiać Starego żeby jechał ze mną i było mi raźniej. A dziś w planach mam zajęcia z angielskiego, weterynarza i ogarnięcie jednego leku, który jest tylko w 3 aptekach i wszytskie daleko. Stary wymyślił mi dodatkowo robotę głupiego przy naszym remoncie i chyba pojedziemy kupić płytki. Dodatkowo pewnie dziś lub jutro dostanę @ bo już opadła mi nienawiść i marudzenie na wszytsko i wszystkich dookoła :)
Miłego tygodnia dla Was!
Czy ja widziałam "remont"? Wiesz, co to oznacza! 😁

reklama
Hehe, taaak remont u nas trwa już od 2 tygodni, ale u mnie na teście w sobotę wyszła totalna biel, także jeszcze za mało cionszowy ten remont 😂
W każdym razie liczę, że będzie dużo seksów, zwłaszcza tych skutecznych 😈

ogólnie z tego co mi Mama opowiedziała, to byli na jakimś grillu razem i podobno ten pobity chłopak zagadywał dziewczynę tego co pobił... i tylko o to poszło. A ten co pobił (a raczej zabił) trenował sztuki walki... chłopak osierocił 5 letnie dziecko :(
Pa co znalazłam

Załączniki

• IMG_20220530_074747.jpg
    IMG_20220530_074747.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 83
Hej w poniedziałek ! przepraszam, że tak wpadam z buta ale mam opcje wejść na fb bo ja swojego nie mam i znaleźć tą grupę dot. dr. paśnika ale nie umiem znaleźć tego linku, co któraś z Was tutaj wstawiała. Mogę prosić dobrą duszyczkę o podeslanie jeszcze raz ? szukałam przez fb ale też nie bardzo mi coś znajduję 😞

cześć dziewczyny w tym miesiącu umówiłam sie na drożność jajowodów i babeczka w rejestracji mówiła ze może mi podać kroplówkę z lekiem przeciwbólowym jednak ja wolałabym wziąć sobie tabletki przeciwbólowe, czy któraś z was miała to badanie i tez braliście kroplówki czy nic nie ?

cześć dziewczyny w tym miesiącu umówiłam sie na drożność jajowodów i babeczka w rejestracji mówiła ze może mi podać kroplówkę z lekiem przeciwbólowym jednak ja wolałabym wziąć sobie tabletki przeciwbólowe, czy któraś z was miała to badanie i tez braliście kroplówki czy nic nie ?
ja miałam sprawdzanie drożności przez laparo - miałam kroplówki przeciwbólowe będąc jeszcze w szpitalu na sali. Po narkozie nie za bardzo wyobrazałam sobie połknąć leki na pusty zołądek, tym bardziej , że ja cały czas spałam. Po wyjściu ze szpitala nie potrzebowałam już w ogóle tabletek

reklama
@pluto_nova, teraz mam chwilkę, żeby coś konkretnego napisać.
Po 1. Strasznie Cię cieszę, że coś u Ciebie zaskoczyło. Wiem jakie to dla Ciebie wazne, bo sama jestem w takiej sytuacji, że mając dziecko z poprzedniego związku chce je teraz mieć z miłością mojego życia.
Po 2. Też rozumiem, że narazie mu nie powiesz. Jeśli mi się uda zajsć w ciążę znowu, to też staremu nie powiem, póki nie zobaczę choćby pęcherzyka na usg. Za bardzo się wtedy cieszylismy i dupa wyszła.
Po 3. To był chyba ten magiczny 12 cykl starań? Jestes kolejna osoba, która potowerdza teorie, że odpuszczenie nic nie daje 😁😁😁

Do góry