reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny, nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam na czym polega działanie proga w przypadku późnej owulacji. Jeśli mam luteinę od 16 dc, a owulacja wypadałaby 18 dc, to po tych dwóch dniach brania progesteronu już nie powinna wystąpić, tak jakbym przeszła od razu do kolejnej fazy?
Prawy jajnik postanowił mi dziś przypomnieć o swoim istnieniu, nie spodziewałam się tego.
Też mam taką rozkminę... Może @Zazuu pomoże 🤗

Moja mama mnie uświadamiała kiedyś co mam miedzy nogami i powiedziała, normalnie, bez owijania, że mam cipkę. To się jej spytałam, czy psy też mają cipki.
Kurvva xD
<3

Z ciekawszych historii rodzinnych mogę jeszcze opowiedzieć, że jak mój brat ksiądz miał 7 lat to bawił się w odprawianie mszy. Miał nawet swoj ornat i stułę, naczynia liturgiczne i mszalniki. A my byliśmy ministrantami: robiliśmy hostie z wafli i wino z soku porzeczkowego i chodziliśmy z koszyczkami :D

reklama
<3

Z ciekawszych historii rodzinnych mogę jeszcze opowiedzieć, że jak mój brat ksiądz miał 7 lat to bawił się w odprawianie mszy. Miał nawet swoj ornat i stułę, naczynia liturgiczne i mszalniki. A my byliśmy ministrantami: robiliśmy hostie z wafli i wino z soku porzeczkowego i chodziliśmy z koszyczkami :D
Dzieci mają wspanialą wyobraźnie :D
Ja jak byłam mała to rysowałam koty w ubraniach. stały jak ludzie, ale miały łapy, nie dłonie. Boże, mogę nawet Wam wrzucić jakieś moje dzieło :D

Do góry