L
Ladycarooo
Gość
ej a ja mieszkam na wsi i mam psa który jest na zewnątrz i kiedyś robiłam ciasto i wystawiłam budyń na schody, żeby szybko wystygł a pies mi cały zjadł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze się nie pochorowalej a ja mieszkam na wsi i mam psa który jest na zewnątrz i kiedyś robiłam ciasto i wystawiłam budyń na schody, żeby szybko wystygł a pies mi cały zjadł.
Też mam taką rozkminę... Może @Zazuu pomożeDziewczyny, nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam na czym polega działanie proga w przypadku późnej owulacji. Jeśli mam luteinę od 16 dc, a owulacja wypadałaby 18 dc, to po tych dwóch dniach brania progesteronu już nie powinna wystąpić, tak jakbym przeszła od razu do kolejnej fazy?
Prawy jajnik postanowił mi dziś przypomnieć o swoim istnieniu, nie spodziewałam się tego.
Nie, to jest wiejski pies, on nawet żwir by zjadł.Mam nadzieje ze się nie pochorowal
A wiecie czym bracia mnie straszyli w dzieciństwie?
Noga kurzą, śpiewając: „krew i medycyna,ha!” A ja się bałam, bo nie wiedziałam co to medycyna XDNie, to jest wiejski pies, on nawet żwir by zjadł.
No czym?
ej przepraszam, że będę ordynarna, ale ja jako dziecko myślałam, że słowo "narkotyki" i "ruch*nie" to są synonimy. Nie seks, tylko akurat to słowo. Dlaczego? Nie mam pojęciaNoga kurzą, śpiewając: „krew i medycyna,ha!” A ja się bałam, bo nie wiedziałam co to medycyna XD
Ja myslalam ze ksiądz daje wiernym spody od świeczek - dlatego są białe i okrągłe XDej przepraszam, że będę ordynarna, ale ja jako dziecko myślałam, że słowo "narkotyki" i "ruch*nie" to są synonimy. Nie seks, tylko akurat to słowo. Dlaczego? Nie mam pojęcia
Moja mama mnie uświadamiała kiedyś co mam miedzy nogami i powiedziała, normalnie, bez owijania, że mam cipkę. To się jej spytałam, czy psy też mają cipki.Ja myslalam ze ksiądz daje wiernym spody od świeczek - dlatego są białe i okrągłe XD
<3Moja mama mnie uświadamiała kiedyś co mam miedzy nogami i powiedziała, normalnie, bez owijania, że mam cipkę. To się jej spytałam, czy psy też mają cipki.
Kurvva xD
Dzieci mają wspanialą wyobraźnie<3
Z ciekawszych historii rodzinnych mogę jeszcze opowiedzieć, że jak mój brat ksiądz miał 7 lat to bawił się w odprawianie mszy. Miał nawet swoj ornat i stułę, naczynia liturgiczne i mszalniki. A my byliśmy ministrantami: robiliśmy hostie z wafli i wino z soku porzeczkowego i chodziliśmy z koszyczkami