reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

11 dpo, albo 10dpo. Przyjęłam, że owulka była 18.05, ale mogła być też 19.05 bo 20.05 było już ciałko żółte. Proga robiłam, ale wiecie, że poczekam bo dopiero jutro wyruszy do Wrocławia. Podchodzę ostrożnie, ale już trochę lepiej bo przy biochemię miałam słabą kreskę i betę 13 dopiero 13dpo
Może dopiero się zagnieździło. Na spokojnie :)

reklama
11 dpo, albo 10dpo. Przyjęłam, że owulka była 18.05, ale mogła być też 19.05 bo 20.05 było już ciałko żółte. Proga robiłam, ale wiecie, że poczekam bo dopiero jutro wyruszy do Wrocławia. Podchodzę ostrożnie, ale już trochę lepiej bo przy biochemię miałam słabą kreskę i betę 13 dopiero 13dpo
Tak, to dobry znak że jest wcześniej. Ja teraz sprawdzilam że u mnie w 12dpo była beta 15 no ale u mnie się choojowo zagnieździło 😁😁😁 jezuniu trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞

Mało, ale zobaczymy jak przyrost
Super! Trzymam kciuki za piękny przyrost! To bardzo podnosi na duchu, jak udaje się dziewczynom, które trochę już tu siedzą 🥰

U mnie w tym cyklu nic nie będzie, bo seksu nie było w odpowiednim czasie, ale tak nam się nie chciało, że nawet nie próbowaliśmy się zmusić. Dopiero dziś się udało ale od wczoraj biorę luteinę, więc powiedzmy że stary przyszedł po zamknięciu lokalu😂

Trombofilia jak się już ma diagnozę, zazwyczaj jest dość łatwa do utrzymania w ryzach na tyle by ciąże bezpiecznie donosić.
Chyba że się ma skaze krwotoczną jak ja, u mnie leczenie trombofili w zasadzie nie wchodzi w grę.
😱 masakra.
Póki co u nas na razie będziemy walczyć, z przeciwciałami przeciwplemnikowymi

reklama
Do góry