Lena1984
Fanka BB :)
Drugi rok już chodziprzybij pione siostrze!! Zaczęła tak wcześnie to napewno będzie mega zajebista w tym!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi rok już chodziprzybij pione siostrze!! Zaczęła tak wcześnie to napewno będzie mega zajebista w tym!!
Zajebista jesteś
ej kuźwa jak tak można! Ludzie mają pobookowane rzeczy, no rpzecież to można stracić pieniądze...Dziewczyny! Wiedziałam, że jakieś czarne chmury się nade mną zbierają! Stary niedawno wrócił z roboty i okazało się, że ich zajebisty dyrektorek w pracy zażyczył sobie, żeby urlopy pracowników na siebie nie nachodziły i kierownik pozmieniał im urlopy! I tak właśnie urlop mamy przesunięty o tydzień, wszystkie rezerwacje na Nasz Eurotrip psu w dupę! No zaraz dostanę pierdolca
tak tak, ja nie szłam dziś do gina z myślą, że mi powie i tak jest w 100 % ale miałam nadzieje, że może on już jakies leki przepisze. Poza tym swojemu poprzedniemu nie ufałam i chciałam pójśc gdzieś indziej. Nie żałuję bo przynamniej odpowiadał na moje pytania, nie zbywał mnie, wszystko tłumaczył, także pod względem ginekologicznym jestem z wizyty z nowym lekarzem zadowolona. Natomiast kwestię leczenia najpierw obgadam ze starym jak wróci a później z Paśnikiem.Przykro mi, że uslyszalas takie informacje. Ale ja myśle, tak ważne wyniki na pewno trzeba konsultować z więcej niż z 1 lekarzem. Także nie trać nadzieji i widziałam, że dziewczyny Ci fajnie doradzały, żebyś wysłała te wyniki jeszcze mailem do Pasnika. Najwyżej Ci nie odpisze ale nic nie tracisz.
Trzymaj się!
jak widzisz można… Na szczęście mam bezpłatne odwołanie, ale zmiany terminów będą mnie dodatkowo kosztowały… Nie wspomnę o nerwach…ej kuźwa jak tak można! Ludzie mają pobookowane rzeczy, no rpzecież to można stracić pieniądze...
współczuję Ci! Co za chamjak widzisz można… Na szczęście mam bezpłatne odwołanie, ale zmiany terminów będą mnie dodatkowo kosztowały… Nie wspomnę o nerwach…
PieknaWrzucam ta sukienkę na poprawiny
Oszzz skubana
Wy syfu nie widzialyscie, naprawdęwlasnie chciałam napisać, ze sorry za syf w tle xD