reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny! Wiedziałam, że jakieś czarne chmury się nade mną zbierają! Stary niedawno wrócił z roboty i okazało się, że ich zajebisty dyrektorek w pracy zażyczył sobie, żeby urlopy pracowników na siebie nie nachodziły i kierownik pozmieniał im urlopy! I tak właśnie urlop mamy przesunięty o tydzień, wszystkie rezerwacje na Nasz Eurotrip psu w dupę! No zaraz dostanę pierdolca 😭😵

Dziewczyny! Wiedziałam, że jakieś czarne chmury się nade mną zbierają! Stary niedawno wrócił z roboty i okazało się, że ich zajebisty dyrektorek w pracy zażyczył sobie, żeby urlopy pracowników na siebie nie nachodziły i kierownik pozmieniał im urlopy! I tak właśnie urlop mamy przesunięty o tydzień, wszystkie rezerwacje na Nasz Eurotrip psu w dupę! No zaraz dostanę pierdolca 😭😵
ej kuźwa jak tak można! Ludzie mają pobookowane rzeczy, no rpzecież to można stracić pieniądze...

Przykro mi, że uslyszalas takie informacje. Ale ja myśle, tak ważne wyniki na pewno trzeba konsultować z więcej niż z 1 lekarzem. Także nie trać nadzieji i widziałam, że dziewczyny Ci fajnie doradzały, żebyś wysłała te wyniki jeszcze mailem do Pasnika. Najwyżej Ci nie odpisze ale nic nie tracisz.
Trzymaj się!
tak tak, ja nie szłam dziś do gina z myślą, że mi powie i tak jest w 100 % ale miałam nadzieje, że może on już jakies leki przepisze. Poza tym swojemu poprzedniemu nie ufałam i chciałam pójśc gdzieś indziej. Nie żałuję bo przynamniej odpowiadał na moje pytania, nie zbywał mnie, wszystko tłumaczył, także pod względem ginekologicznym jestem z wizyty z nowym lekarzem zadowolona. Natomiast kwestię leczenia najpierw obgadam ze starym jak wróci a później z Paśnikiem.

reklama
Ja dziś jestem straszną marudą, czepiam się Starego o wszystko. Drażni mnie remontowy syf i od tygodnia nie mogę się wyspać bo mamy tymczasowe stare, niewygodne łóżko. Stary się dzielnie nie daje i już któraś moja zaczepkę zgrabnie łagodzi. Nawet zaczął mi robić podnóżek do prawidłowej pozycji do robienia kupy :p

Zapisałam się na za dwa tygodnia do swojego starego gina, która pracuje w szpitalu i mam zamiar wyciągnąć od niego skierowanie na histeroskopie bo myślę, że warto skupić się na diagnostyce tego cienkiego endo, podejrzewam zrosty, bo przed drugim łyżeczkowanie nigdy nie było problemów z jego grubością.

Do góry