reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

nie badałam immunologii, ale niskie dawki encortonu nie wpływają jakoś drastycznie na płód i kobietę, a w związku z moimi poronieniami może spróbujemy. Na duże dawki póki co bym się i tak nie zdecydowała więc nie badam immunologii
rozumiem, że w naszym przypadku wchodziłyby w grę te większe dawki ? czy one jakoś wpływają na płód w takim razie? przepraszam, że tak pytam ale to jest dla mnie nowy i zupełnie nie znany temat...

reklama
Hej :)
Staramy się z mężem o malucha.
Mam I stopień endometriozy
Aktualnie 3 cykl. 10 dni po owulacji. Testy negatywne. @ mam dostać 2 czerwca .
Śluz brak, w pochwie trochę wilgotno
Od wczoraj uczucie jakby zgagi, odrzucenie od jakiegokolwiek alkoholu, drażliwość.
Jakos 6-7 dni po owulacji czułam mocne ,,ciągniecie” w jajniku ( możliwe ze to przez chorobę ) .
Czy jest jeszcze szansa ze się uda ? Czy niepotrzebnie się nakręcam

Od wczoraj uczucie jakby zgagi, odrzucenie od jakiegokolwiek alkoholu, drażliwość.
Jakos 6-7 dni po owulacji czułam mocne ,,ciągniecie” w jajniku ( możliwe ze to przez chorobę ) .
A skąd masz pewność kiedy była owu? Chodziłaś na monitoring?

6-7 dni to za wcześnie na objawy :) ale 10 dni po owulacji już można machnąć test :)

o esu dziewczyny miałam dziś ambitne plany sprzątać na błysk chatę, a póki co leże pod kocem z miską truskawek... jak żyć 😂
Podziel się :D
00055E17-CF10-455E-BF7C-D4DA119D8A54.jpeg1357D91F-CD07-4D0A-A9D9-648CC87C35C2.jpeg

reklama
Do góry